Το καλλιτεχνικό δίκτυο παραστατικών τεχνών Κινητήρας γιορτάζει τα 30 του χρόνια και ανεβάζει στη σκηνή του θεάτρου Ροές την Κινητήρας Υ (Υποκριτική) και την Κινητήρας Ω (Ώριμη ηλικία) με το έργο «Ο καλός άνθρωπος του Σετσουάν» του Μπέρτολντ Μπρεχτ.
Οι 2 δια βίου μάθησης ομάδες του Κινητήρα, 4 γενιές ανθρώπων από 25 έως 88 χρονών, συναντιούνται επί σκηνής και συνομιλούν με τον άκρως επίκαιρο πολιτικό λόγο του μεγάλου Γερμανού συγγραφέα και αναρωτιούνται... «πώς μπορούν να είναι καλοί όταν όλα είναι τόσο ακριβά;»
Ταυτόχρονα, εξερευνούν και προτείνουν στο κοινό μια συνομιλία «θεάτρου» και «θεατρικού αναλογίου» με έντονη σωματικότητα. Χρησιμοποιώντας εργαλεία του θεάτρου της αποστασιοποίησης και μένοντας πιστοί στην «χαρά του παιχνιδιού» διευρύνουν τα όρια της έκφρασης, δίνοντας το δικαίωμα στα άτομα κάθε ηλικίας και διαφορετικότητας να γίνονται ορατά. Μέσα από αυτή τη σκηνική σύμπραξη εκφράζουμε την κοινωνική και πολιτική μας θέση και τον ρόλο μας στη σημερινή πραγματικότητα.
Ημέρες & ώρες παραστάσεων
13-14/6 στις 21.00
Τιμές εισιτηρίων
Είσοδος: 12€







- Facebook
- Twitter
- E-mail
0