Ο πολιτιστικός φορέας «Πολύτροπο Τέχνης» σε συνεργασία με την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και το «Comedy Lab» διοργανώνουν το 3ο Φεστιβάλ Stand Up Comedy (κωμικού μονολόγου).

Μια βραδιά αφιερωμένη στο γέλιο, την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου, στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, όπου θα διεξαχθεί ο τελικός διαγωνισμός. Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν Γιώργος Χατζηπαύλου και Σίλας Σεραφείμ. Special guest θα είναι η Ευσταθία, που θα δώσει τη μουσική πινελιά της βραδιάς.

Το Φεστιβάλ stand up comedy δίνει βήμα σε όποιον θέλει να προβάλλει το έργο του και να προβληθεί μέσα από αυτό. Φέτος για πρώτη φορά το Φεστιβάλ Stand Up Comedy (κωμικού μονολόγου) συνεργάζεται με το Φεστιβάλ Κωμωδίας Ξάνθης. Η κριτική επιτροπή του τελικού διαγωνισμού αποτελείται από αναγνωρισμένους καλλιτέχνες του Stand Up Comedy και από ανθρώπους που ασχολούνται με την τέχνη και τον πολιτισμό: Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος, Διονύσης Αζαράκης, Θανάσης Νάσκαρης, Ανδρέας Ζάκας, Mαρίνα Λαχανά, Πάνος Χρυσοστόμου και η Καίτη Μανωλιδάκη. Από την κριτική επιτροπή θα δοθούν 3 Βραβεία για τους τελικούς νικητές.