ΜΟΝΟ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΑΦΝΗ ΣΕΡΠΑΝΟΥ, 14.5.2007 | 00:00

Τι γίνεται εδώ; Ένα μοντέρνο εστιατόριο ντυμένο στα άσπρα και τα πορτοκαλί, με μία σοφιστικέ μπάρα που κλέβει την παράσταση. Η κουζίνα είναι αυθεντική ελληνική, με έμφαση στα αγνά υλικά αλλά και περιθώριο γευστικών πειραματισμών. Μη χάσετε τα χοιρινά φιλετάκια με ξινόμηλο, ρύζι και κάρι σε σάλτσα πικραμύγδαλου, ματσάτα Φολεγάνδρου (φρέσκα χειροποίητα ζυμαρικά) με μοσχαρίσια φιλετάκια και βασιλομανίταρα και τον σολωμό στη λαδόκολα με μαραθόριζα, σελινόριζα, πράσο, σπανάκι και σάλτσα μαστίχας. Καθημερινά προσφέρονται γύρω στα οκτώ πιάτα ημέρας. Η μουσική είναι προς το παρόν καθαρά συνοδευτική, προσεχώς όμως θα αποκτήσει μια πιο ιδιαίτερη ταυτότητα. Εδώ θα συναντήσετε οικογένειες με παιδιά, νεαρές φοιτητικές παρέες, αλλά κυρίως καριερίστες σε επαγγελματικά γεύματα, όπως και ψαγμένους τουρίστες! Μεγάλο ατού το χαριτωμένο αίθριο, χωρητικότητας 40 ατόμων, στην πίσω πλευρά του καταστήματος.

Πρόσεξε αυτό: Ενδείκνυνται κρατήσεις (κυρίως από Τετάρτη έως Κυριακή). Μέσα στο μήνα το μενού θα ανανεωθεί και θα γίνει πιο καλοκαιρινό και ανάλαφρο. Πληροφορίες για τα πιάτα ημέρας αποστέλλονται αν το θελήσετε στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση καθημερινά. Υπάρχει και η δυνατότητα take away, σε περίπτωση που βρίσκεστε σε κοντινό σημείο της περιοχής

Πότε: Τρίτη έως Κυριακή 13:00-24:00. Δευτέρα κλειστά

Τιμές: €18-€25 (με κρασί χύμα του καταστήματος)

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Αυτή την Κυριακή του Πάσχα που θα στήσει ο Άνταμ Κοντοβάς δεν την έχουμε ξαναζήσει

Αυτή την Κυριακή του Πάσχα που θα στήσει ο Άνταμ Κοντοβάς δεν την έχουμε ξαναζήσει

Ζωή Παρασίδη |