Η αλυσίδα εστιατορίων που «εισήγαγε» το sushi στην ελληνική πραγματικότητα συνεχίζει να υπηρετεί πιστά την ιαπωνική γαστριμαργική κουλτούρα, με τέσσερα μάλιστα καταστήματα. Κύριο κοινό χαρακτηριστικό των καταστημάτων η «ζεν» ατμόσφαιρα, που σε χαλαρώνει. Οι σεφ δίνουν μεγάλη έμφαση στην ποιότητα των πρώτων υλών, τις οποίες μάλιστα μπορείτε να προμηθευτείτε σε χονδρική ή λιανική.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Πόσο «γκουρμέ» μπορεί να είναι ο καφές και το τσάι από κόπρανα ζώων και εντόμων;  

Πόσο «γκουρμέ» μπορεί να είναι ο καφές και το τσάι από κόπρανα ζώων και εντόμων;  

M. Hulot |
Scroll to top icon