ΓΚΑΖΙ

CHAMELEON ΜΕ ΧΩΡΙΣΤΡΑ

ΦΑΓΗΤΟ+ΠΟΤΟ=ΕΞΟΔΟΣ (bar-restaurants)
Περσεφόνης 19, Γκάζι,211 182 9652
Ιδανικός για μπύρα, κρασί, ούζο και τσιπουράκια με φίλους, χωρίς βέβαια να λείπουν τα γευστικά συνοδευτικά. Δημιουργικές σαλάτες, χορταστικές τορτίγιες – έκπληξη, ποικιλίες κρεατικών, αλλαντικών και τυριών κ.α. Όσο για την υπόκρουση: ελληνική μουσική, σε σωστή ένταση για να απολαμβάνεις την συζήτηση με την παρέα σου αλλά και live κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

GAZI COLLEGE

ΓΙΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ
Περσεφόνης 53, Γκάζι,210 3422112
Ένα από τα πιο όμορφα στέκια στο Γκάζι, που θυμίζει κάτι από Νέα Υόρκη. Στο Gazi College μπορείτε να φάτε μεσημεριανό και βραδινό, να τσιμπήσετε κάτι μετά τη νυχτερινή σας βόλτα στην περιοχή ή να πιείτε χαλαρά το ποτό και τον καφέ σας.

PRIVILEGE ATHENS

ΦΑΓΗΤΟ+ΠΟΤΟ=ΕΞΟΔΟΣ (bar-restaurants)
Βουτάδων 6, Γκάζι,2289 200000
Η νέα εκδοχή του θρυλικού μπαρ των 90s έχει εκπληκτική θέα στην Ακρόπολη ενώ το μενού φέρει την υπογραφή του Νίκου Θωμά, σεφ και ιδιοκτήτη του εστιατορίου Simul, και του Κώστα Τερζούδη. Τα κοκτέιλ υπογράφονται από την ομάδα των Lost + Found, που έχει μαζέψει πολλές διεθνείς διακρίσεις.

SOCIALISTA

ΦΑΓΗΤΟ+ΠΟΤΟ=ΕΞΟΔΟΣ (bar-restaurants)
Τριπτολέμου 33, Γκάζι,210 3474733
Βιομηχανικός χώρος που, εκτός από τη μεσογειακή και ιταλική κουζίνα, προσφέρει και απολαυστικά κοκτέιλ.

SOHO

ΦΑΓΗΤΟ+ΠΟΤΟ=ΕΞΟΔΟΣ (bar-restaurants)
Βουτάδων 54Β, Γκάζι,210 3422663
Ένα bar-restaurant για όλες τις ώρες της μέρας στην πιο πολυσύχναστη πλατεία της Αθήνας. Η κουζίνα του είναι μεσογειακή και το μενού περιλαμβάνει επιλογές finger food.

TIRBOUSON

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
Κωνσταντινουπόλεως 104, Γκάζι,210 3410107
Σταθερή αξία για τους καλοφαγάδες που επιλέγουν το κέντρο, με ελληνική κουζίνα και τα σπιτικά φαγητά. Ποιότητα, καλές τιμές και τιμιότητα είναι τα χαρακτηριστικά του. Αναζητήστε και τα πιάτα ημέρας.

VICE VERSA

ΦΑΓΗΤΟ+ΠΟΤΟ=ΕΞΟΔΟΣ (bar-restaurants)
Ευρυμέδοντος 3, Kεραμεικός,210 3412120
Ένα restaurant με γευστικές εκπλήξεις, ένα cocktail bar που κάνει τα cocktail και το bartending επιστήμη, σε ένα χώρο που φιλοδοξεί να γίνει σταθμός γευστικών πειρασμών και απολαύσεων! Αυτό είναι το VICE VERSA, το νέο εναλλακτικό στέκι στο Γκάζι, ένα τρένο στην καρδιά της πόλης που θέλει να ξαφνιάσει ευχάριστα με το ιδιαίτερο φαγητό, τα απολαυστικά cocktail αλλά και την swing ατμόσφαιρα…

ΑΣΤΥ 68

ΤΑΒΕΡΝΕΣ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ
Κωνσταντινουπόλεως 68, Γκάζι,210 3466896
Ένα μέρος που συνδυάζει την ατμόσφαιρα της κλασικής Αθήνας του 20ού αιώνα και των αστικών καφενείων. Ο ψημένος καφές στη χόβολη και το γλυκό του κουταλιού δίνουν το στίγμα από το πρωί. Το μεσημέρι ενδείκνυται για κρασί (λευκό, κόκκινο, ρετσίνα) και φαγητό με πιάτα από βιολογικά και ΠΟΠ προϊόντα και το βράδυ για δροσερά κοκτέιλ.

ΚΑΝΔΑΥΛΟΣ

ΣΟΥΒΛΑΚΙ
Περσεφόνης 47 & Ικαριέων 2, Γκάζι,,210 3424725
Ένα από τα πιο γνωστά και πολυσύχναστα σουβλατζίδικα της πόλης. Το μέγεθος στο τυλιχτό είναι κάτι παραπάνω από χορταστικό και η τιμή ανάλογη του μεγέθους και της αξίας του.

ΚΑΝΕΛΛΑ

HIP ΤΑΒΕΡΝΕΣ
Κων/πόλεως 70 και Ευμολπιδών, Γκάζι,210 3476320
Από το όνομα αντιλαμβάνεται κανείς τη φιλοσοφία της κουζίνας, όπου τα μπαχαρικά έχουν εξέχουσα θέση. Στα ποτά ξεχωρίζει η κανελλάδα, ανάμεσα σε αποστάγματα και μπίρες.

ΟΙΝΟΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ

ΤΑΒΕΡΝΕΣ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ
Μεγ. Βασιλείου 10 και Στρατονίκης, Γκάζι,,210 3411461-2
Διαθέτουν έναν μακροσκελή κατάλογο με ελληνικά πιάτα και μοντέρνες μεσογειακές γεύσεις, όλα σε ικανοποιητικές μερίδες και προσιτές τιμές. Ακόμα, διαθέτει αρκετές ετικέτες κρασιού, κυρίως ελληνικής παραγωγής.