Ένας έμπειρος οινολόγος-γευσιγνώστης, ένας σεφ που δίνει πρωταρχική σημασία στην πρώτη ύλη, μία νέα αρχιτέκτων με φρέσκες ιδέες και δύο νέοι επιχειρηματίες εμπνέονται και δημιουργούν ένα πρότυπο ελληνικό wine bar restaurant. Στο ατμοσφαιρικό και φιλόξενο περιβάλλον του Κλίμα - Κλήμα, ο Δημήτρης Χατζηνικολάου επιμελείται τη λίστα κρασιών που περιλαμβάνει μικρά και μεγάλα διαμαντάκια από τον ελληνικό αμπελώνα και μόνο. Ο Χριστόφορος Πέσκιας μαγειρεύει με επώνυμα πιστοποιημένα ελληνικά προϊόντα και «πειράζει» παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις, ενώ το προσωπικό είναι έτοιμο να βοηθήσει τους επισκέπτες να βιώσουν μια διαφορετική γαστρονομική εμπειρία. Ο συνδυασμός τους δημιουργεί ένα ευχάριστο κι αισιόδοξο κλίμα και σας προ(σ)καλεί σε ένα μοναδικό ταξίδι στη σύγχρονη Ελλάδα.