ADVERTORIAL

Τι ωραία λέξη που είναι η ζαβολιά. Το στέκι των Πετραλώνων με το όνομά του σε κάνει να θυμηθείς την αθωότητα και τον αυθορμητισμό της παιδικής πονηριάς που σε κάνει να απολαμβάνεις ακόμα περισσότερο κάθε στιγμή.

 

Ζαβολιά: Βρήκαμε στα Πετράλωνα έναν παιχνιδιάρικο χώρο που μας θυμίζει την ανεμελιά της διασκέδασης

 

Η Ζαβολιά, που άνοιξε πριν από λίγο καιρό στο νούμερο 36 της οδού Κυδαντιδών, σε προσκαλεί για comfort food και ποτό σε ένα χαλαρό περιβάλλον. Σε καλωσορίζει στον μπροστινό χώρο με την μπάρα και ένα μεγάλο μοναστηριακό τραπέζι για να συναντιούνται οι παρέες, αλλά και στο αίθριο με την ανοιγόμενη στέγη, που τώρα το καλοκαίρι έχει την τιμητική του.

 

 

Στην κουζίνα ο Ανδρέας Χαρίσης δημιουργεί πιάτα εύκολα, γευστικά και άκρως ποιοτικά με προσεγμένες πρώτες ύλες. Στο μενού θα βρεις δροσερές σαλάτες, όπως ντοματίνια με τσαλαφούτι, νόστιμα μπέργκερ, όπως αυτό με το pulled pork και τη sauce tartar, αλλά και ιδιαίτερες κοπές όπως το εξαιρετικό beef rib-eye prime steer Ιρλανδίας.

 

Ζαβολιά: Βρήκαμε στα Πετράλωνα έναν παιχνιδιάρικο χώρο που μας θυμίζει την ανεμελιά της διασκέδασης

 

Όποια γεύση κι αν επιλέξεις θα την απολαύσεις ακόμα περισσότερο με κάποια ετικέτα από τη wine list με επιλεγμένα κρασιά του ελληνικού, του ισπανικού και γαλλικού αμπελώνα και, φυσικά, με κάποιο από τα κοκτέιλ της Ζαβολιάς. Δροσιστικά και άκρως καλοκαιρινά, ξεχωρίζουν τα Hemingway’s Mojito και Piña Colada Blizzard.

 

 

Η μουσική της Ζαβολιάς έρχεται να ολοκληρώσει αυτή την εμπειρία που θα σε μεταφέρει σε μια εποχή ανεμελιάς. Κανελλίδου, Κηλαηδόνης, Δεληβοριάς, Σαββόπουλος είναι κάποια από τα easy listening ακούσματα που εναλλάσσονται με πιο έντονους ρυθμούς όσο πέφτει η νύχτα. 

 

Κυδαντιδών 36, Αθήνα,

Facebook: Ζαβολιά

Instagram: zavoliabarrestaurant

 

Οδηγός Γεύσης