ADVERTORIAL 

 

Η vegan διατροφή δεν είναι μια περαστική τάση. Είναι μια στάση ζωής που ήρθε για να μείνει και μας αφορά όλους. Με λίγα λόγια, δεν χρειάζεται να είσαι χορτοφάγος για να απολαύσεις ένα plant based γεύμα ή να επιλέξεις συνήθειες όπου δεν πρωταγωνιστεί το κρέας. 

 

Η l’artigiano, ακολουθώντας τις ανησυχίες της σύγχρονης εποχής, φροντίζει να μας προσφέρει επιλογές όπου η γεύση, η ποιότητα και η θρεπτική αξία συνδυάζονται. Γιορτάζοντας τον Vegan January, προτείνει 6 λαχταριστές επιλογές με την υπογραφή της Garden Gourmet που μπορούν να γίνουν γευστική συνήθεια όταν αναζητάς κάτι υγιεινό και νόστιμο για να φας μέσα στην απαιτητική καθημερινότητα.

 

Veganuary από τη l΄artigiano
H l’artigiano τιμά τον Veganuary με μια «φρέσκια» διατροφική προσέγγιση.

 

Τα αγνά συστατικά υψηλής πρωτεϊνικής αξίας πρωταγωνιστούν στο vegan menu της l’artigiano που αποτελεί μια εξαιρετικά νόστιμη εναλλακτική και μας φέρνει πιο κοντά στη φυτική πλευρά της διατροφής και στον plant-based τρόπο ζωής. Τραγανά παναρισμένα nuggets, μια «σύγχρονη» Rigatoni Bolognese Vegan, η λαχταριστή πίτσα Burger Vegan αλλά και το πλούσιο Meal Burger Vegan είναι τα χορτοφαγικά πιάτα που θα λατρέψεις. Λαχταριστά και πρωτότυπα, φτιαγμένα από αγνά, φυτικά συστατικά, είναι κατάλληλα για vegans, vegetarians, flexitarians, για όσους νηστεύουν ή θέλουν απλώς να ακολουθήσουν μια πιο υγιεινή στάση ζωής. Θα τα βρεις όλα στο www.lartigiano.gr ή στο l’artigiano app, όπου μπορείς να κάνεις την παραγγελία σου.

 

Veganuary από τη l΄artigiano
Τραγανά παναρισμένα nuggets, μια «σύγχρονη» Rigatoni Bolognese Vegan.

 

H l’artigiano τιμά τον Veganuary με μια «φρέσκια» διατροφική προσέγγιση, εκφράζοντας την αγάπη της για την υψηλή ποιότητα αλλά και το πάθος της για συνεχή εξέλιξη. Με τα έξι vegan πιάτα που δημιούργησε μας υπενθυμίζει –τώρα αλλά και συνεχώς– ότι η τροφή μπορεί να γίνει το μέσο που θα σε οδηγήσει σε έναν νέο τρόπο ζωής, χωρίς να στερείσαι στιγμή τη γεύση και την απόλαυση.

 

www.lartigiano.gr

Facebook: L' Artigiano

Instagram: @lartigianogreece

Οδηγός Γεύσης