Thessaloniki Beer Festival: Το μεγάλο φεστιβάλ μπίρας ξεκινά στη Θεσσαλονίκη

Εκατοντάδες είδη ζύθου, street food και συναυλίες στον προαύλιο χώρο της ΔΕΘ.

The LiFO team, 27.8.2019 | 16:02

Το τετραήμερο από την Πέμπτη 29 Αυγούστου έως και την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, ο προαύλιος χώρος της ΔΕΘ - TIF Helexpo μετατρέπεται στο μεγαλύτερο beer garden της Ελλάδας.

 

To μεγαλύτερο festival μπίρας της χώρας, το Thessaloniki Beer Festival έρχεται και φέτος, με την 3η, ακόμα πιο εξελιγμένη, εκδοχή του προσφέροντας για ακόμα μια χρονιά την απόλυτη εμπειρία ποιοτικού ζύθου σε όλους τους λάτρεις της μπίρας.

Μετά την επιτυχία των δυο προηγούμενων χρόνων, η δημιουργική ομάδα του SoulFood Thessaloniki (Upnloud & Black Radio Berlin), σε συνεργασία με την διεθνούς φήμης The Hoppy Pub παρουσιάζουν φέτος το festival μπίρας, με καινοτομίες και αλλαγές στον τρόπο διεξαγωγής του.

 

Στο Thessaloniki Beer Festival θα βρίσκονται περισσότερα από 40 ζυθοποιεία με κάθε είδος μπίρας που μπορείτε να φανταστείτε και 8 street food επιλογές με κλασσικές αλλά και ιδιαίτερες γεύσεις κατάλληλες για να συνοδεύσετε την μπίρα σας ανεξαρτήτως είδους.

 

Thessaloniki Beer Festival: Το μεγάλο φεστιβάλ μπίρας ξεκινά στη Θεσσαλονίκη
Thessaloniki Beer Festival

 

Για 4 μέρες, φιλοξενώντας εκατοντάδες είδη ζύθου, διαφορετικές κουζίνες, μουσική από DJs και συγκροτήματα της πόλης κι όχι μόνο, το Thessaloniki Beer Festival  θα συνεχίσει την προσπάθεια να γνωρίσει στο κοινό τον χώρο της Ελληνικής Ζυθοποιίας και της craft μπίρας.

 

Την πρώτη μέρα στη σκηνή θα βρεθούν οι Pavlos Pavlidis & B Movies, την δεύτερη οι Koza Mostra, η τρίτη θα κλείσει με το εντυπωσιακό show του Max The Sax ενώ την Κυριακή αναλαμβάνουν οι Locomondo.

 

Info

Thessaloniki Beer Festival 2019

Πέμπτη έως Κυριακή

29, 30 & 31 Αυγούστου – 1 Σεπτεμβρίου

Δ.Ε.Θ.

Ώρες λειτουργίας: 18:00 – 00:00

Γενική Είσοδος: 3€ | Τετραήμερο Εισιτήριο: 10€

www.thessalonikistreetfoodfestival.com

 

Official Facebook Page: https://www.facebook.com/SoulfoodThessaloniki/

Official Instagram Page: https://www.instagram.com/soulfoodthessaloniki/?hl=en

Official Facebook Event: https://www.facebook.com/events/297364477867131/

 

Προπώληση – Διάθεση  Εισιτηρίων:

E -Tickets: Αποκλειστικά από το Viva.gr στο παρακάτω Link: https://www.viva.gr/tickets/festival/deth-helexpo/thessaloniki-beer-festival-2019/

Οδηγός Γεύσης