ADVERTORIAL

 

Όταν φτάνει η στιγμή να αναρωτηθείς «πού πάμε για φαγητό;», τα TGI Fridays™ είναι σίγουρη απάντηση. Και μάλιστα μια απάντηση που περιλαμβάνει τις πιο νόστιμες, ποιοτικές γεύσεις comfort food ή αλλιώς τα εντυπωσιακά handcrafted burgers που τα σπάνε!

 

Οι chef των TGI Fridays™ δεν θα μπορούσαν να αφήσουν έξω από τον κατάλογο λαχταριστές δημιουργίες για τους burger lovers αυτού του κόσμου. Γι’ αυτό παρουσιάζουν μια σειρά από προτάσεις βασισμένες στις διατροφικές τάσεις και τα trends της εποχής που γίνονται οδηγός απόλαυσης. 

 

TGI FRIDAYS™
Οι chef των TGI Fridays™ δεν θα μπορούσαν να αφήσουν έξω από τον κατάλογο λαχταριστές δημιουργίες για τους burger lovers αυτού του κόσμου.

 

Αυτή η απόλαυση δεν είναι μια τυχαία υπόθεση. Βασίζεται σε μια σειρά από συστατικά. Το φρέσκο μπιφτέκι από 100% μοσχαρίσιο κιμά, χωρίς συντηρητικά, πρόσθετα ή μπαχαρικά, που σημαίνει μια άκρως ζουμερή νοστιμιά που σε εκπλήσσει σε κάθε μπουκιά. Το αφράτο ψωμί brioche που παρασκευάζεται καθημερινά χωρίς καθόλου συντηρητικά. Τα φρέσκα λαχανικά εποχής που δροσίζουν τις γεύσεις. Τις χειροποίητες sauces που ετοιμάζονται με μυστικές συνταγές και πολλή αγάπη. Και πάνω απ’ όλα την έμπνευση που κρύβεται πίσω από κάθε burger και το κάνει μοναδικό.

 

Θα πρέπει να απολαύσεις τo μοναδικό Philly Cheesesteak Burger με 100% φρέσκο μοσχαρίσιο μπιφτέκι και τρυφερό μοσχαρίσιο κρέας στη σχάρα, σοταρισμένα κρεμμύδια, χρωματιστές πιπεριές, cheddar και λιωμένη Queso Cheese sauce – το τραγανό egg roll στην κορυφή του απογειώνει τη γεύση του!

 

Στις πιο ψαγμένες επιλογές θα βρεις το Truffle Parmesan Burger με καπνιστό τυρί Gouda, mushrooms ragout και Truffle Parmesan sauce, αλλά και το Italian Job με διπλή Mozzarella, λιωμένη και Fried Mozzarella, ιταλικά μπαχαρικά και Garlic Parmesan sauce. Οι πιο τολμηροί πρέπει να γευτούν το Texan Cowboy με μοσχαρίσιο burger, σιγομαγειρεμένο μοσχάρι φούρνου, μανιτάρια σοτέ και grilled balsamic onions, που οδηγεί σε μια γευστική περιπλάνηση. 

 

TGI FRIDAYS™
Το φρέσκο μπιφτέκι από 100% μοσχαρίσιο κιμά, χωρίς συντηρητικά, πρόσθετα ή μπαχαρικά, που σημαίνει μια άκρως ζουμερή νοστιμιά που σε εκπλήσσει σε κάθε μπουκιά.

 

Φυσικά το Fridays™ Signature Glazed Burger παραμένει κλασική αξία, ενώ οι chicken lovers θα λατρέψουν το Californian Chicken Dream –με μπαχαρικά Cajun, Swiss, φρέσκο guacamole και Sweet Chili sauce– που σε μεταφέρει στις ακτές του L.A. Οι vegetarian έχουν το δικό τους αφιερωμένο burger, το Homemade Quinoa με χειροποίητο μπιφτέκι λαχανικών από τρίχρωμη quinoa, μανιτάρια champignon, κόκκινα φασόλια, soya sauce και θυμάρι ή το Beyond Meat Cheeseburger, το πρώτο παγκοσμίως, επαναστατικό Plant-Based Burger με φυτική πρωτεΐνη, χωρίς σόγια και χωρίς γλουτένη. 

 

Τα signature cocktails των Fridays™ είναι το κατάλληλο συνοδευτικό ό,τι κι αν επιλέξεις. Η κλασική Fridays™ Classic Margarita, η Spicy Pineapple Margarita ή η Tropical Island είναι οι μείξεις που ετοιμάζουν οι έμπειροι bartenders δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία που ολοκληρώνεται από τα happy vibes και φαίνεται στα δεκάδες χαμόγελα που μέχρι το τέλος της βραδιάς γίνονται αυθόρμητα γέλια.

 

www.fridays.gr

Facebook: TGI Fridays Greece

Instagram: tgifridaysgr

YouTube: TGI Fridays Greece

Οδηγός Γεύσης