Κάπου ανάμεσα στα στενά της Θεσσαλονίκης, εκεί όπου η φαντασία και το φαγητό που μιλάει στην καρδιά συναντήθηκαν, γεννήθηκε το Surfer Maya. Ο funky χαρακτήρας του κρύβει επιρροές από το εξωτερικό και το concept του street food, σέβεται όμως πάντα την ελληνική κληρονομιά και τα φρέσκα προϊόντα, μικρών παραγωγών. Παρασκευές τολμηρές, λαχταριστές και γεμάτες ακαταμάχητα αρώματα εκπλήσσουν καθημερινά τους επισκέπτες του. 

 

Η Domes Resorts & Reserves λοιπόν, ένας από τους πιο γρήγορα αναπτυσσόμενους ξενοδοχειακούς ομίλους στην Ελλάδα, με μεγάλη αγάπη για φρέσκες ιδέες και γαστρονομικές εκδηλώσεις που ξεχωρίζουν, αποφάσισε να κάνει την ανατροπή στο κατεστημένο των προβλέψιμων street food happenings.

 

Έτσι, ένα event-αποκάλυψη, πλημμυρισμένο από νέες, συγκλονιστικές γεύσεις, δια χειρός Surfer Maya, θα λάβει χώρα σε δύο από τα ξενοδοχεία του ομίλου, στην Ελούντα στην Κρήτη. To πολυμήχανο team του Surfer Maya θα ταξιδέψει μέχρι την Ελούντα και για μια εβδομάδα θα μοιράζει αξέχαστες στιγμές απόλαυσης. 

 

Aπό τις 12 έως τις 15 Ιουλίου θα βρίσκεται στο φαντασμαγορικό Domes of Elounda, ενώ από τις 16 έως τις 17 Ιουλίου τις γαστριμαργικές παρασκευές της ομάδας θα απολαύσουν οι επισκέπτες του ολόφρεσκου adults-only Domes Aulūs Elounda. Σίγουρα θα είναι ένα γευστικότατο event που κανείς δεν πρέπει να χάσει. 

 

Surfer Maya x Domes Resorts & Reserves

 

Surfer Maya x Domes Resorts & Reserves

 

Οδηγός Γεύσης