Αν υπάρχει Παράδεισος, αυτός βρίσκεται στη Γη, και μάλιστα στο 140 της Λεωφόρου Κηφισίας. Κι αν δεν υπάρχει Παράδεισος, τότε σίγουρα υπάρχουν τα Ηλύσια Πεδία της απόλυτης απόλαυσης, που δεν είναι άλλη από τη σοκολάτα.

 

Βέβαια, σε αυτή την περίπτωση, όταν λέμε σοκολάτα εννοούμε γεύση και ποιότητα που εξυμνεί ολόκληρη την κατηγορία και δεν μοιάζει με οτιδήποτε άλλο έχεις δοκιμάσει μέχρι σήμερα. Στη σοκολατερί Eleesian –το όνομά του είναι γνωστό από τα περίφημα προϊόντα του– η πρώτη ύλη είναι single origin σοκολάτες από τη ζώνη του Ισημερινού και χώρες που φημίζονται για τις καλλιέργειες κακαόδεντρου. Μετά την επιλογή των εκλεκτών ποικιλιών, ακολουθεί η κατάλληλη επεξεργασία ώστε να δημιουργηθούν μοναδικές προτάσεις.

 

Eleesian

 

Κάθε δοκιμή μοιάζει με ένα γευστικό ταξίδι που σίγουρα σε παρασύρει μακριά από την καθημερινή εμπειρία και σου προσφέρει αναπάντεχες γεύσεις που αισθάνεσαι για πρώτη φορά. Ναι, φυσικά τις αισθάνεσαι, γιατί οι σοκολάτες Eleesian απευθύνονται σε όλες τις αισθήσεις και μιλάνε μια γαστρονομική γλώσσα πρωτόγνωρη. Εκτός από τις συλλογές με λαχταριστά σοκολατάκια που καθένα έχει τη δική του προσωπικότητα, θα βρεις τις έξι origin σοκολάτες, Ghana 68%, Tonka με μέλι, Ecuador 70%, Rum and lime ganache, Uganda 78%, Mushroom and walnut, αλλά και χειροποίητες πραλίνες και αλείμματα.

 

Από το Eleesian δεν θα μπορούσε να λείπει μια επιλογή από premium ποτά που συνοδεύονται από την κατάλληλη σοκολάτα σε προτάσεις δώρου που αναδεικνύουν την υψηλή αισθητική του χώρου αλλά και τις εκλεπτυσμένες γεύσεις που περιέχουν. Στο Eleesian η σοκολάτα περνά σε ένα άλλο επίπεδο και σε καλεί να την ανακαλύψεις για να αντιληφθείς το μεγαλείο της απόλαυσης που μπορεί να σου προσφέρει.

 

Eleesian

 

Λεωφ. Κηφισίας 140, 210 0102334, Facebook: Eleesian, Instagram: eleesian_athens, www.eleesian.gr