ADVERTORIAL

 

Όλοι συμφωνούμε ότι το σπιτικό φαγητό έχει διαφορετική αξία, όμως τι γίνεται όταν ο χρόνος μας είναι περιορισμένος και δεν προλαβαίνουμε να μπούμε στην κουζίνα και να το ετοιμάσουμε; Η λύση για να έχουμε πανεύκολα ένα διαφορετικό, σπιτικό και απολαυστικό φαγητό στο καθημερινό μας τραπέζι βρέθηκε και είναι το COOK at HOME! 

 

Το COOK at HOME ήρθε κυριολεκτικά για να μας λύσει τα χέρια, δημιουργώντας 3 γευστικές σάλτσες για να μαγειρεύουμε στην κατσαρόλα –μοσχαράκι κοκκινιστό, κοτόπουλο λεμονάτο και κοτόπουλο κοκκινιστό– και 3 σάλτσες για κοτόπουλο φούρνου λεμονάτο, μπάρμπεκιου και με κάρι. Πιάτα που σίγουρα μας θυμίζουν τις γεύσεις της μαμάς μας και δεν είναι πια ανάμνηση!

 

Σπιτικό φαγητό κάθε μέρα με COOK at HOME
Τώρα, το μόνο που χρειάζεσαι είναι το μπουκαλάκι COOK at HOME με τη συνταγή που λαχταράς να γευτείς

 

Κάθε σάλτσα COOK at HOME είναι και μια ολοκληρωμένη συνταγή που περιέχει τουλάχιστον 12 φυσικά υλικά της ελληνικής κουζίνας –φαντάσου τη φασαρία να τα πλύνεις, να τα καθαρίσεις, να τα ψιλοκόψεις–, χωρίς συντηρητικά και χρωστικές. Και πάντα στις σωστές αναλογίες για να έχουμε πεντανόστιμο φαγητό στα σίγουρα! Η σειρά περιλαμβάνει ακόμα μείγματα για να ζυμώσεις αφράτα και ζουμερά μπιφτέκια. Μπορείς να επιλέξεις το μείγμα με το φρυγανισμένο ψωμί ή αυτό με τις νιφάδες βρόμης που είναι ιδανικό για κιμά κοτόπουλου. Χωρίς να προνοείς για όσα πρέπει να ψωνίσεις, χωρίς να αναζητάς στα ντουλάπια και στο ψυγείο τα υλικά που θα χρειαστείς, χωρίς να κάνεις την κουζίνα άνω-κάτω με την προετοιμασία. Και κάτι τελευταίο που δεν πρέπει να ξεχνάμε: χωρίς τη σπατάλη υλικών. 

 

Τώρα, το μόνο που χρειάζεσαι είναι το μπουκαλάκι COOK at HOME με τη συνταγή που λαχταράς να γευτείς, και το κρέας ή το κοτόπουλο, τίποτε άλλο. Θέλεις να μαγειρέψεις μοσχαράκι κοκκινιστό στην κατσαρόλα; Σοτάρεις λίγο το κρέας, προσθέτεις τη σάλτσα για μοσχαράκι κοκκινιστό (με καροτάκια και κόκκινο κρασί) μαζί με λίγο νερό, κλείνεις την κατσαρόλα και περιμένεις να απολαύσεις ένα γευστικό, θρεπτικό γεύμα που δεν θα πιστεύεις τη νοστιμιά του! Φαντάστηκες ποτέ ότι ένα τόσο απαιτητικό πιάτο θα γινόταν τόσο εύκολα; 

 

Σπιτικό φαγητό κάθε μέρα με COOK at HOME

 

Μία μόνο συσκευασία COOK at HOME, γεμάτη φρεσκάδα, είναι ό,τι χρειαζόμαστε για να φροντίσουμε την καθημερινή διατροφή της οικογένειας και να γευτούμε και πάλι τη νοστιμιά του σπιτικού φαγητού, χωρίς κόπο. Έτσι μαγειρεύουμε σήμερα και μας αρέσει πολύ!

 

Τα προϊόντα COOK at HOME βρίσκονται στα ράφια των σούπερ-μάρκετ, των μίνι-μάρκετ και των κρεοπωλείων, και πρέπει να τα δοκιμάσετε. 

 

cookathome.gr
Facebook
Instagram

Οδηγός Γεύσης