To School pizza bar το έχουμε αγαπήσει γιατί συνδυάζει δύο μεγάλες αγάπες, τις ιταλικές γεύσεις και τις σχολικές αναμνήσεις. Τώρα το ίδιο concept θα το βρεις στο Οpen River West για να μπορείς να απολαύσεις τις γεύσεις του αλλά και την ιδιαίτερη ατμόσφαιρά του σε κάθε οικογενειακή βόλτα.

 

School pizza bar River West: Το αγαπημένο ιταλικό στέκι άνοιξε στο Open River West και μοιράζει οικογενειακές στιγμές απόλαυσης

 

Τα χαρακτηριστικά σχολικά θρανία που γίνονται τραπέζια, ο μαυροπίνακας και όλες οι σχεδιαστικές λεπτομέρειες που θυμίζουν το σχολείο και όλη την ανεμελιά εκείνης της εποχής στήνονται σε έναν τεράστιο χώρο συνολικά 500 τ.μ. και σε καλωσορίζουν για να γευθείς τις συνταγές που έχεις αγαπήσει αλλά και πιάτα που θα βρεις μόνο εδώ.

 

School pizza bar River West: Το αγαπημένο ιταλικό στέκι άνοιξε στο Open River West και μοιράζει οικογενειακές στιγμές απόλαυσης

 

Μπορείς να ξεκινήσεις με τη δροσιστική σαλάτα Salmone & Avocado με iceberg, baby σπανάκι, ραντίτσιο, φρέσκο κρεμμύδι, ντοματίνια, ραπανάκι, καπνιστό σολομό και flakes αγγουριού, που είναι ό,τι πρέπει για τις καλοκαιρινές μέρες. Πολύ νόστιμα και τα ανοιχτά σουβλάκια θαλασσινών με γουακαμόλε, iceberg, κόκκινη και chilli πιπεριά, τζίντζερ και ψίχα από καβούρι και γαρίδες. Η μπριζόλα Τόμαχοκ είναι μια ιδιαίτερη επιλογή και αποτελεί exclusive entry για το River West spot, ενώ φυσικά η πίτσα κατέχει τη θέση που της αξίζει στην ιταλική κουζίνα του School pizza bar – η Caprese με ντομάτα, μοτσαρέλα και βασιλικό είναι κλασική επιλογή που φέρει τα χρώματα της Ιταλίας και όχι άδικα.

 

 

Ιδανικό σημείο για βόλτα, το River West διοργανώνει κάθε τόσο διάφορα events, αλλά αν θέλεις μια ξεχωριστή βραδιά για όλη την οικογένεια, μη χάσεις τις προβολές παιδικών ταινιών που πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θερινό σινεμά του χώρου. Και μετά, φυσικά, θα κλείσεις τη βόλτα σου με τις γεύσεις του School Pizza Bar που καλεί μικρούς μεγάλους να καθίσουν στο θρανίο και να απολαύσουν.

Οδηγός Γεύσης