Ο Χρόνης Δαμαλάς αξιοποιεί τη ρομπάτα (ιαπωνική ψησταριά) και τις τεχνικές, που γνωρίζει καλά, και μας καλεί να δοκιμάσουμε νέα πιάτα, στηριγμένα πάντα στην εποχικότητα.
Must προτάσεις για αυτή την εποχή- ζοχοί με κατσικίσιο κορμό από την Ευβοϊκή φάρμα του Μαλτέζου, nigiri μαγιάτικο με φρέσκο wasabi, γάμπαρη με θυμάρι και φρέσκια τρούφα, τα δημοφιλή μπιφτεκάκια προβατίνας με γιαούρτι, και το διάφραγμα στη ρομπάτα που κερδίζει τις εντυπώσεις με τη νοστιμιά και το ψήσιμο του.
Και όχι μόνο αυτά. Νέες ιδέες και νέα προϊόντα, που ο Χρόνης αναζητά στις λαϊκές και στις συνεργασίες του με μικρούς παραγωγούς, είναι πάντα στο τραπέζι του.
Το Rawbata έκλεισε ένα χρόνο στην «κρυμμένη» πλατεία Λακωνίας στους Αμπελοκήπους, που όμως απέχει μόνο 4 λεπτά από το μετρό και βγάζει, ακόμα, τραπεζάκια έξω τα ηλιόλουστα μεσημέρια των σαββατοκύριακων. Όταν ο καιρός δεν το επιτρέπει, στη ζεστή του σάλα, που το motto του σεφ Me and my fusion αποτυπώνει το μαγειρικό του στίγμα, η έμπειρη ομάδα του με επικεφαλής τη Φωτεινή Μαρκουτσά, αναλαμβάνει τη φροντίδα μας.
Από Τρίτη ως Κυριακή, ο Χρόνης Δαμαλάς, σερβίρει τα δημιουργικά του πιάτα, φιλοξενεί προσωπικές και επαγγελματικές σας στιγμές και αν είστε λίγο τυχεροί μπορεί και να παρακολουθήσετε κάποιο από τα ξεχωριστά cooking lessons που διοργανώνει.
Ακολουθήστε τα social media του Rawbata για να μαθαίνετε πρώτοι τι «μαγειρεύεται».
Info: RAWBATA, Λακωνίας 33, Αμπελόκηποι, τηλ.2106923796








- Facebook
- Twitter
- E-mail
0