Po' Boys: Νέο μενού με 16 διαφορετικές προτάσεις

Δεν είναι μόνο τα ζουμερά, σιγοκαπνιστά κρέατα κατευθείαν από το custom made smoker, οι premium κοπές και οι απολαυστικές γαρνιτούρες που έκαναν το Po’ Boys κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό.

The LiFO team, 7.12.2021 | 18:11

Έχουν περάσει σχεδόν τέσσερα χρόνια από τη στιγμή που ο Βασίλης Σπόρος επέλεξε το Ψυρρή για να ανοίξει το PoBoys –ένα ΒΒQ joint όπου το αληθινό Αμερικάνικο φαγητό έμελλε να γίνει η ένοχη απόλαυση των Αθηναίων. Δεν είναι όμως μόνο τα ζουμερά, σιγοκαπνιστά κρέατα κατευθείαν από το custom made smoker, οι premium κοπές και οι απολαυστικές γαρνιτούρες που έκαναν το Po’ Boys κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό – το γεγονός ότι όλα αυτά βρίσκουν τη θέση τους ανάμεσα και δίπλα σε βουτυράτα ψωμάκια, δημιούργησαν ουρές αναμονής από πελάτες που περιμέναν υπομονετικά να δοκιμάσουν τα φημισμένα burgers του.

 

Το PO’ BOYS ΔΕΝ είναι άλλο ένα Μπεργκεράδικo

 

Οι λάτρεις των burgers λοιπόν από σήμερα έχουν κάθε λόγο να πανηγυρίζουν (και να προγραμματίσουν την επόμενη τους κράτηση) καθώς το νέο μενού θα περιλαμβάνει πλέον 16 διαφορετικές προτάσεις. Ξεχωρίζουν το Fired Up που θα παίρνει φωτιά κυριολεκτικά  μπροστά στα μάτια σου - τρία λεπτά μπιφτεκάκια, τριπλό cheddar, τριπλό καπνιστό χοιρομέρι, ceasar mayo, onion rings, πίκλες και spicy BBQ sauce σε χαρουπόψωμο, το Blackened Chicken με φιλετάκια κοτόπουλου και τραγανό fried onion, το Chop Chop, γεμιστό με cheddar που σερβίρεται κομμένο στη μέση για να τρώγεται με μαχαιροπίρουνο (!) και φυσικά το French Kiss, ένας φόρος τιμής στο αγαπημένο burger του Βασίλη Σπόρου από το Mama Roux, με ψητό κατσικίσιο τυρί, ψητά μανιτάρια Portobello, καραμελωμένα κρεμμύδια και truffle mayo. Ακόμα και οι vegetarians όμως έχουν λόγο να πανηγυρίζουν στο Po’ Boys καθώς μόλις προσγειώθηκε στο burger menu το Magic Mushroom, το απόλυτο vegetarian burger με ψητά μανιτάρια, onion rings και Tonkatsu sauce.

 

Το PO’ BOYS ΔΕΝ είναι άλλο ένα Μπεργκεράδικo

 

Ολόκληρο το μενού ωστόσο περνάει σε νέα εποχή με νέες επιλογές στην κατηγορία Po’ Boys και διαφορετικές προτάσεις για Brisket και Fried Chicken, Σκορδόψωμο με μυστική συνταγή, Chili Con Carne Corn Bread και Βάφλες με τηγανητό κοτόπουλο, bacon και maple syrup. Το περίφημο Mac N Cheese του Po’ Boys αποκτά το spicy «αδερφάκι» του με Sriracha και Pulled Pork ενώ μεγάλη έκπληξη είναι και τα Blackened Onion Rings, η Po’ Boys εκδοχή με blackened tempura. Όσον αφορά τη μεγάλη κατηγορία των Steaks, αυτά θα εναλλάσσονται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα σε Τ Bone, Chuck Steak, Inside Skirt, Hanger Steak, Tri Tip και Tomahawk με κοπές από Ισπανία, Αμερική, Ιρλανδία, Αυστραλία, Γαλλία και Νέα Ζηλανδία. Τέλος, οι αγαπημένοι guest star των φεστιβάλ, τα Shrimp Bao με γαρίδες panko και τα Blackened Chicken Tacos βρίσκουν μόνιμη θέση στο ανανεωμένο μενού.

 

Το PO’ BOYS ΔΕΝ είναι άλλο ένα Μπεργκεράδικo

 

Κι επειδή κανένα τραπέζι (στο Po’ Boys) δεν τελειώνει χωρίς επιδόρπιο, στα best-selling Beignets, Chocolate Βrownie και Cheesecake προστίθενται λαχταριστά ρολάκια κανέλλας με Dulce de Leche και το κλασσικό και αγαπημένο Carrot Cake.

 

Το PO’ BOYS ΔΕΝ είναι άλλο ένα Μπεργκεράδικo

 

Για το τέλος, το όνομα της Μυρσίνης Σπανέλη στην ομάδα του Po’ Boys «μαρτυρά», μία νέα κατηγορία στο μενού με έξι ιδιαίτερα cocktails τα οποία επιμελήθηκε η ίδια ακολουθώντας τη φιλοσοφία και την κουλτούρα του αμερικάνικου Νότου. Ξεχωρίζουν η Frozen Po' Boys Margarita με mango, ανθό της πέτρας και ρόκα, το Osby Americano με Aperol, Βερμούτ και αρμπαρόριζα και το Nola Mule με Βourbon, μέλι και Ginger Beer.

 

Εννοείται ότι ο ήδη μακρύς κατάλογος με 40 ετικέτες από ελληνικές μικροζυθοποιίες συνεχίζει να εμπλουτίζεται. Highlight της νέας σεζόν, η μεγάλη ποικιλία από μαύρες μπύρες που προστίθεται στο μενού.

Οδηγός Γεύσης