ADVERTORIAL

Είμαστε ήδη στην καρδιά του καλοκαιριού και το μόνο που θέλουμε είναι στιγμές χαλάρωσης, απόλαυσης και δροσιάς. Και τι είναι καλύτερο για συνοδευτικό, από ένα παγωτό με ανατρεπτική γεύση;

 

Η απάντηση είναι τίποτα, γι' αυτό και κάθε βόλτα στην πόλη το φετινό καλοκαίρι συνοδεύεται από ένα παγωτό Kayak, εμπνευσμένο από ελληνικές γεύσεις και πρωτότυπους συνδυασμούς. Ευτυχώς, υπάρχει μια Kayak Boutique σε κάθε γωνιά της Αθήνας για να ξεκινήσουμε κάθε μας «περιπέτεια» με τον σωστό τρόπο. Από την Γλυφάδα, ως το Ψυχικό, το Golden Hall, το The Mall Athens, την Καπνικαρέα, την Πλάκα και μέχρι το Smart Park, θα βρούμε την τέλεια γεύση παγωτού Kayak που θα ταιριάξει στο καλοκαιρινό μας mood. Παίρνουμε, λοιπόν, το παγωτό μας στο χέρι και ξεκινάμε για να ανακαλύψουμε κάθε πτυχή της πόλης μας, που το καλοκαίρι μεταμορφώνεται.

 

 

Φέτος, το Kayak, για ακόμη μια φορά, και για να συμπληρώσει ιδανικά τις καλοκαιρινές μας εμπειρίες, δημιουργεί τις πιο ανατρεπτικές γεύσεις παγωτού που υπόσχονται να αναβαθμίσουν την εμπειρία της γεύσης και την μαγεία της απόλαυσης - και αυτές δεν είναι άλλες από το Μαντολάτο και τη Σοκολάτα Χουρμά. Καθώς ανακαλύπτουμε κάθε γωνιά της πόλης μας, απολαμβάνουμε τις γεύσεις και τα αρώματα συνδυασμών που διατηρούν μια πολύ ξεχωριστή παράδοση.

 

 

Άλλωστε, κάθε τόπος αποτελεί έμπνευση και η Kayak εμπνέεται απ’ όλη την Ελλάδα. Εμπνέεται από τις ρίζες μας και τα γαλαζοπράσινα νερά μας. Επηρεασμένοι λοιπόν από τις λιχουδιές του τόπου μας σαλπάρουμε μέχρι τα νησιά του Ιονίου για να γευτούμε το παραδοσιακό μαντολάτο έτσι όπως δεν το έχουμε ξανά δοκιμάσει. Η λαχταριστή αφράτη κρέμα παγωτού με μαντολάτο μετουσιώνεται στο πιο βελούδινο παγωτό που θα αλλάξει τα καλοκαίρια μας.

 

 

Όσο για το χουρμά, πολλοί γνωρίζουμε την ύπαρξη του λίγοι όμως την ιστορία του. Ο γνωστός σε όλους μας χουρμάς είναι ο καρπός του φοίνικα οι ρίζες του οποίου  μας ταξιδεύουν στη Μεσοποταμία. Ένα από τα πιο γλυκά φρούτα που μας έχει χαρίσει η μητέρα φύση πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες, αποτελεί το ιδανικό superfood για μια ημέρα γεμάτη ενέργεια. Τι γίνεται όμως όταν ο χουρμάς παντρεύεται τη σοκολάτα στην πιο παγωμένη του εκδοχή; Εκεί γεννιέται η πιο ανατρεπτική σοκολατένια γεύση παγωτού που θα κερδίσει ακόμη και τους πιο κλασσικούς ενώ θα αλλάξει ριζικά τις συνήθειες των chocolate lovers.

 

Έτσι, φέτος, απολαμβάνουμε το ελληνικό καλοκαίρι μέσα από τις γεύσεις Kayak όσο ταξιδεύουμε στα πιο όμορφα τοπία της Ελλάδας - από το Costa Navarino, τη Τζια, την Μύκονο, την Κεφαλονιά, στην Σαντορίνη και τα Χανιά, υπάρχει μια boutique Kayak που θα εκπληρώσει κάθε γευστική μας επιθυμία.

 

Μέχρι να φύγουμε, όμως, για τις καλοκαιρινές μας διακοπές - ή αν απολαμβάνουμε μια μέρα στο σπίτι για χαλάρωση και ηρεμία - με ένα click μπορούμε να έχουμε στην πόρτα μας το αγαπημένο μας παγωτό Kayak  μέσω της Wolt σε επιλεγμένα καταστήματα ή μέσω του e-shop της Kayak στο kayak.gr.

 

 

 

#IMeltForKayak

#itisKayak

#KayakIcecream

Οδηγός Γεύσης