ΩΡΙΜΑΣΙΣ: Κάντε τα φετινά Χριστούγεννα ένα ταξίδι εξαιρετικής ποιότητας γεύσεων για εσάς και τους αγαπημένους σας

Η ξηρή ωρίμαση (dry aging) αποτελεί το βασικό πυλώνα της παραγωγικής διαδικασίας της ΩΡΙΜΑΣΙΣ.

The LiFO team, 23.12.2021 | 18:16

Χριστούγεννα είναι το σπίτι, η χαρά, το γέλιο και οι ιστορίες που μοιραζόμαστε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα γύρω από το γιορτινό τραπέζι. Χριστούγεννα είναι συναισθήματα, ταξίδια μέσα από τις αισθήσεις. Η γεύση είναι μία από αυτές.

 

 

Ένα ωραίο φαγητό μένει για πάντα χαραγμένο στο μυαλό μας σαν ευχάριστη, μοναδική ανάμνηση. Γύρω από ένα φαγητό, από ένα κοινό τραπέζι, έχουμε γνωριστεί, συζητήσει, διαφωνήσει, ερωτευτεί, αγαπηθεί. Το φαγητό είναι η αφορμή και η αιτία για συναντήσεις. Προσφέρει παρέα, οικειότητα.

 

Φέτος οι γιορτές έχουν γεύση ΩΡΙΜΑΣΙΣ

 

 

Έχοντας επενδύσει πάνω σε αυτές τις ποιότητες, η ελληνική εταιρεία ΩΡΙΜΑΣΙΣ, έρχεται αυτές τις γιορτές να αποδείξει ότι το κρέας δεν αποτελεί απλά μια τροφή, αλλά μία εμπειρία που μπορεί να μοιραστεί κανείς με τα αγαπημένα του πρόσωπα, δημιουργώντας υπέροχες, μοναδικές στιγμές.

 

Φέτος οι γιορτές έχουν γεύση ΩΡΙΜΑΣΙΣ

 

 

Η ξηρή ωρίμαση (dry aging) αποτελεί το βασικό πυλώνα της παραγωγικής διαδικασίας της ΩΡΙΜΑΣΙΣ. Προσφέροντας μία πλήρη γκάμα υψηλής γαστρονομικής υπόστασης κρεάτων και premium κοπών από επιλεγμένες Ελληνικές μοσχίδες, περισσότερες από 90 κοπές από τις πλέον περιζήτητες φάρμες του κόσμου και παράγοντας τα δικά της χειροποίητα αλλαντικά χωρίς καθόλου συντηρητικά, φιλοδοξεί να γίνει η πυξίδα για τον δικό σου γευστικό και γαστρονομικό χάρτη.

 

Κάντε τα φετινά Χριστούγεννα ένα ταξίδι εξαιρετικής ποιότητας γεύσεων για εσάς και τους αγαπημένους σας. Φέτος οι γιορτές έχουν γεύση ΩΡΙΜΑΣΙΣ.

 

 

Πληροφορίες

Website: www.orimasis.gr

Facebook: orimasis

Instagram: orimasis _dry_aged

Οδηγός Γεύσης