ΑDVERTORIAL

 

Όταν έρχεται το καλοκαίρι, η πόλη μας ζωντανεύει. Γεμίζει «χρώμα» και μας καλεί να ανακαλύψουμε όλες τις διαφορετικές της πτυχές, να κάνουμε βόλτες κάτω από τον ήλιο, να χαλαρώσουμε, να διασκεδάσουμε και να απολαύσουμε δροσιστικές γεύσεις που θα μας γεμίσουν χαρά.

 

Και τι καλύτερο μπορεί να συνοδεύσει τις καλοκαιρινές μας βόλτες στην Αθήνα από ένα απολαυστικό ρόφημα; Η απάντηση είναι τίποτα, γι’ αυτό φέτος ο αγαπημένος μας καφές Nespresso εξελίσσεται σε μια μοναδική εμπειρία στο χέρι και μας ακολουθεί σε όλη την πόλη μέσα από το πρότζεκτ «Nespresso on the go». Σημείο ξεκινήματος; Η ανανεωμένη Nespresso Boutique Γλυφάδας, που μας περιμένει για να επιλέξουμε το blend που μας εμπνέει και να το απολαύσουμε, με έντονο άρωμα καλοκαιριού.

 

Κάνοντας τις βόλτες μας στην Αθήνα παίρνουμε και μια γεύση απ’ όλο τον κόσμο, αφού εκλεκτές ποικιλίες από τη Γουατεμάλα και το Περού μέχρι και την Ινδία δίνουν ζωή στα πιο γευστικά signature coffees και αναβαθμίζουν κατά πολύ την εμπειρία μας – αυτό, άλλωστε, σημαίνει premium καφές. Φυσικά, οι κλασικές αγαπημένες μας επιλογές καφέ Nespresso, όπως τα λάτε με καραμέλα, πραλίνα, αμύγδαλο και μαστίχα, θα γίνουν οι ιδανικοί «συνοδοιπόροι», αλλά αυτό που κάνει φέτος τη διαφορά είναι τα φρουτένια Spritzers της Nespresso. 

 

Nespresso on the go: Το φετινό καλοκαίρι ανακαλύπτουμε την πόλη με έναν Nespresso στο χέρι.

 

Το Red Blaze Spritzer έχει μια γλυκόπικρη φρεσκάδα που προσφέρει μια διαφορετική αναζωογόνηση, συνδυάζοντας την ενέργεια της καφεΐνης σε ένα μοναδικά δροσιστικό και ελαφρώς ανθρακούχο ρόφημα με γκρέιπφρουτ και καφέ Nespresso. Οι δύο αυτές γεύσεις συνδυάζονται ιδανικά για στιγμές κοντά στη θάλασσα και για το σωστό καλωσόρισμα της σεζόν.

 

Για όσους προτιμούν τις εξωτικές γεύσεις, το Exotic Lemonade Spritzer συνδυάζει μάνγκο, δροσερό λεμόνι και Nespresso καφέ σε ένα γευστικό ταξίδι «εκτός Αθηνών». Οι περιπετειώδεις συνδυασμοί του θα ταιριάξουν ιδανικά με κάθε καλοκαιρινή εξόρμηση στους δρόμους της πόλης, γι’ αυτούς που τους αρέσει να εξερευνούν.

 

Το Espresso Passion Spritzer απευθύνεται σε όσους θέλουν το κάτι διαφορετικό και είναι έτοιμοι να το ανακαλύψουν. Ένα ελαφρώς ανθρακούχο ρόφημα με φρούτα του πάθους, σαγκουίνι και καφέ Nespresso δημιουργεί τον τέλειο καλοκαιρινό συνδυασμό και προσφέρει μια απρόσμενη γευστική εμπειρία.

 

Nespresso on the go: Το φετινό καλοκαίρι ανακαλύπτουμε την πόλη με έναν Nespresso στο χέρι.

 

Αν έχετε απορία σχετικά με το τι μπορεί να συνοδεύσει τον τέλειο καφέ, αυτό είναι το κατάλληλο σνακ – όχι όμως οποιοδήποτε σνακ. Η Nespresso εμπιστεύτηκε τους βραβευμένους με 2 αστέρια Michelin σεφ Γεωργιάννα Χιλιαδάκη και Νίκο Ρούσσο για να δημιουργήσουν ένα exclusive snack menu με γεύσεις που ταιριάζουν ιδανικά με καφέ. Στη συγκεκριμένη περίπτωση η εξαιρετική πρώτη ύλη συναντά τους ευρηματικούς γευστικούς σχεδιασμούς που εμπνεύστηκαν οι δύο σεφ σε μια σύνθεση που περιλαμβάνει σοκολάτα, μπισκότο, δημητριακά, φρούτα και superfoods. Το αποτέλεσμα; Η αγάπη για τον ποιοτικό καφέ και η υψηλή γαστρονομία στον πιο πετυχημένο συνδυασμό για το φετινό καλοκαίρι.

 

Πώς μοιάζει ο συνδυασμός της ξεγνοιασιάς που σου προσφέρει μια βόλτα κάτω από τον ήλιο με την αισιοδοξία που σου προκαλεί το άρωμα ενός υπέροχου καφέ στο χέρι; Με τις αρμονικές φόρμες και τη μοντέρνα χρωματική παλέτα της εικαστικής δημιουργίας που επιμελήθηκε ο καλλιτέχνης Φίλιππος Θεοδωρίδης για το Nespresso on the go, που από μόνη της σε βάζει στο απόλυτο καλοκαιρινό mood χαράς και διασκέδασης.

 

Φέτος το καλοκαίρι, λοιπόν, παίρνουμε τον Nespresso on the go και ανακαλύπτουμε την πόλη μας από την αρχή για μια ξεχωριστή εμπειρία δροσιστικού, premium καφέ. Time to go on the go!

 

Η ανανεωμένη Nespresso Boutique Γλυφάδας μάς περιμένει για να επιλέξουμε το blend που μας εμπνέει, από τις κλασικές γεύσεις μέχρι τα μοναδικά φρουτένια Spritzers με καφέ Nespresso.

Οδηγός Γεύσης