Νερατζιά: Brunch σε ένα νεοκλασικό που θυμίζει την ποιότητα της παλιάς Αθήνας

Ξεκινώντας από τον καφέ, καταλαβαίνεις ότι το πρωινό αλλάζει επίπεδο με τον specialty coffee που σε ξυπνάει με το έντονο άρωμα και τη γεύση του.

The LiFO team, 30.3.2022 | 15:19

Στο νεοκλασικό που βρίσκεται στη γωνία Ζαν Μωρεάς και Βεΐκου στο Κουκάκι το brunch είναι μια γευστική εμπειρία που ταιριάζει στην ατμόσφαιρα του χώρου. Και δεν είναι τυχαίο ότι στη Νερατζιά αυτή η συνήθεια είναι μια must εμπειρία.

 

 

Ξεκινώντας από τον καφέ, καταλαβαίνεις ότι το πρωινό αλλάζει επίπεδο με τον specialty coffee που σε ξυπνάει με το έντονο άρωμα και τη γεύση του. Όσο για τις γεύσεις, το νέο μενού βασίζεται κυρίως σε ελληνικά προϊόντα ανώτερης ποιότητας κι αυτό κάνει τη διαφορά σε κάθε συνταγή που θα δοκιμάσεις.

 

Νερατζιά: Brunch σε ένα νεοκλασικό που θυμίζει την ποιότητα της παλιάς Αθήνας.

 

Τι θα δοκιμάσεις; Μα φυσικά τις παραδοσιακές τηγανίτες με τυρί φέτα, μέλι, κανέλα και φρουτοσαλάτα, αλλά και τη μοναδική χωριάτικη κασιόπιτα με αποξηραμένα σύκα, κατίκι Δομοκού, κρέμα πετιμέζι και ντοματίνια. Στα μπεστ σέλερ και το ανοιχτό σάντουιτς με μπέικον, αυγό μάτι, τυρί γραβιέρα, αποξηραμένα δαμάσκηνα και μαγιονέζα, εξόχως χορταστικό και νόστιμο! Φυσικά, στον κατάλογο θα βρεις μπέργκερ που μπορείς να απολαύσεις από το πρωί ή να τα προτιμήσεις για ένα ελαφρύ lunch break. Άλλωστε, στη Νερατζιά οι γεύσεις δεν σταματούν ποτέ και συνοδεύονται με φανταστικά κοκτέιλ που ξεκινούν από νωρίς.

 

Οι λάτρεις του κρασιού θα βρουν μια εκλεκτή λίστα από ετικέτες για να κάνουν το δικό τους pairing, δημιουργώντας μια γευστική εμπειρία που ταιριάζει απόλυτα στον εντυπωσιακό χώρο με τις vintage λεπτομέρειες. Κάθε Σαββατοκύριακο σε περιμένουν πιάτα ημέρας που διαφοροποιούνται ανάλογα με την εποχή και τη φρεσκάδα των υλικών. Στη Νερατζιά κάθε μέρα είναι μια μικρή γευστική έκπληξη από εκείνες που απολαμβάνεις κρατώντας τα μάτια κλειστά.

 


Ζαν Μωρέας 6 & Βεΐκου, 210 9243025, Facebook: Neratzia, Instagram: neratzia.gr

Οδηγός Γεύσης