Το νέο cocktail menu του Zonars

Το Zonars επανεφεύρει τα πιο διάσημα κλασσικά κοκτέιλ

The LiFO team, 23.11.2018 | 11:00

To Zonars ετοίμασε ένα δημιουργικό reinvention των κλασικών ποτών. Το μενού αυτό είναι ο πρόλογος για το επικείμενο Signature μενού που ήδη σχεδιάζεται στο bar lab από τους Hybrogardeners και τη νέα bar leader του Zonars, Μυρσίνη Σπανέλη.

 

Τα θρυλικά κλασσικά επανασυστήνονται σε ένα μενού με δημιουργικό χαρακτήρα. Κάποιες από τις προτάσεις επιμένουν στην αυθεντική συνταγή και κάποιες άλλες σχεδιάζονται με σύγχρονες τεχνικές και ελληνικά στοιχεία.

 

Τρεις κατηγορίες δημιουργήθηκαν για να καλύψουν έναν ευρύτερο φάσμα γευστικών απαιτήσεων. Η πρώτη, τα Vintage Classics with a twist, αφιερώνεται στα πιο ιστορικά ποτά όλων των εποχών και κυρίως στην pre 50’s εποχή. Με μινιμαλιστική διάθεση, άλλα έχουν διατηρήσει τον χαρακτήρα τους και άλλα παραλλάχθηκαν ώστε να αποκτήσουν μοναδικό χαρακτήρα.

 

Το νέο cocktail menu του Zonars
To Zonars ετοίμασε ένα δημιουργικό reinvention των κλασικών ποτών.

 

Η δεύτερη κατηγορία, Tiki Culture Tribute είναι ένα αφιέρωμα στην Tiki κουλτούρα με σκοπό να τιμηθεί το πιο χαρούμενο cocktail κίνημα. Τα πληθωρικά αυτά cocktails εκφράζονται με συνταγές που επιλέχθηκαν μέσα στα χρόνια ανάμεσα από πολλές άλλες. Εμπλουτίσθηκαν, όμως, με σπιτικές παρασκευές διατηρώντας την παιχνιδιάρικη εικόνα τους, αλλά χωρίς υπερβολές.

 

Η τρίτη και τελευταία κατηγορία, Fancy Bubbles & Aperitivos, περιλαμβάνει Perfect Gin & Tonics, Spritzes και Low abv cocktails, ιδανικά για pre-dinner.

 

Info: Zonars, Βουκουρεστίου 9, Αθήνα 10671, Τηλέφωνο: +30 210 3251 430

Οδηγός Γεύσης