ADVERTORIAL

 

Η πλατεία της Νέας Σμύρνης είναι ένας ιδιαίτερος κόσμος, δίπλα στο κέντρο της Αθήνας. Έχει συγκεντρώσει μερικά από τα δημοφιλέστερα μαγαζιά της πόλης, αποπνέει έναν «αέρα» διαφορετικό απ' ό,τι έχουμε συνηθίσει - είναι λογικό, λοιπόν, που εδώ και χρόνια αποτελεί κλασικό στέκι όσων ζουν στη γειτονιά, αλλά και για εμάς τους υπόλοιπους.

 

Εκεί βρίσκεται και το New Habits που, από την πρώτη μέρα λειτουργίας του, είναι αγαπημένο σημείο συνάντησης. Τώρα, ελάχιστα μέτρα δίπλα του, άνοιξε το Mini Habits - το νέο μέλος αυτής της οικογένειας που, από τις 8 το πρωί ως τη 1 τα ξημερώματα, μας περιμένει και μας προσφέρει μία ξεχωριστή εμπειρία γεύσης. 

 

Mini Habits
φωτ.: Giorgos Xanthinakis/LiFO

 

Χαμογελαστοί εργαζόμενοι, pop αισθητική, όμορφο κλίμα - το Mini Habits δεν είναι ένα απλό take-away cafe, ούτε ένα spot για brunch σαν όλα τα άλλα. Εκεί μπορούμε να απολαύσουμε τον καφέ μας, o οποίος παράγεται από την ξεχωριστή ποικιλία του Habits - ή οποιοδήποτε άλλο μη αλκοολούχο ρόφημα επιθυμούμε - και να το συνοδεύσουμε με μικρά (και όχι τόσο μικρά) snacks για όλα τα γούστα. Κι αυτό γιατί στη βιτρίνα του, έχει τη δική γωνιά του το ΦίΛΙΝΓΚΣ (ναι, το γνωστό) και οι δημιουργίες του pastry chef του, Αλέξανδρου Κόνιαρη.

 

Mini Habits
φωτ.: Giorgos Xanthinakis/LiFO

 

Ο γνωστός chef Βασίλης Γεωγρέλης έχει δημιουργήσει έναν κατάλογο με πιάτα που μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Πέρα από τα νόστιμα γλυκίσματα και τις αλμυρές λιχουδιές της βιτρίνας, θα βρούμε scrambled eggs σε κρουασάν, αυγά ποσέ με σολομό, light ομελέτα με κοτόπουλο - ακόμη και αυγά μάτια σε pancakes. Θα βρούμε ακριβώς αυτό που μας αρέσει, θα το παραγγείλουμε και, στη συνέχεια, είτε θα το πάρουμε στο χέρι για να το απολαύσουμε στο γραφείο, το παγκάκι, ή τη βόλτα, είτε θα καθίσουμε στο κατάστημα, πιο χαλαροί. 

 

Το Mini Habits
φωτ.: Giorgos Xanthinakis/LiFO

 

Στο μενού θα συναντήσουμε επίσης burgers, χορταστικές σαλάτες, bao buns, αλλά και γευστικές μακαρονάδες και tacos - οι επιλογές είναι πολλές, για κάθε στιγμή της ημέρας. 

 

 

Αν, πάλι, θέλουμε να παραγγείλουμε τα προϊόντα στον χώρο μας, θα βρούμε το Mini Habits στις γνωστές εφαρμογές διανομής φαγητού. 

 

 

Το Mini Habits μόλις άνοιξε στη Νέα Σμύρνη είναι η νέα συνήθεια που χρειαζόμαστε, για να γίνει πιο ενδιαφέρουσα η καθημερινότητά μας. Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να το ανακαλύψουμε.

 

Mini Habits
φωτ.: Giorgos Xanthinakis/LiFO

 

Mini Habits

25ης Μαρτίου 25, Νέα Σμύρνη

Instagram: @minihabits.gr

 

Οδηγός Γεύσης