Μαμαλούκα: H νέα εποχή

Το Μαμαλούκα μεγαλώνει και εξελίσσεται, μυώντας όλους μας στη διαχρονική και ανέμελη joie de vivre της Ελλάδας.

The LiFO team, 29.11.2022 | 13:52
ADVERTORIAL

 

 

Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, δίπλα στο λιμάνι και στα Λαδάδικα, άνθρωποι από τα πέρατα της Ελλάδας και του κόσμου δοκιμάζουν την αυθεντική ελληνική κουζίνα. Μέσα από πιάτα βαθιάς νοστιμιάς που συγκεντρώνουν σε κάθε μπουκιά ουσία και δημιουργικότητα που μιλάει κατευθείαν στη ψυχή, εδώ και τέσσερα ολόκληρα χρόνια, χαράσσεται η πορεία του Μαμαλούκα.

 

 

Κατά τη διάρκεια αυτής της τετραετούς πορείας, το Μαμαλούκα έμαθε το μεγαλείο της γεύσης των αγνών υλικών της ελληνικής γης, εντρύφησε στο πραγματικό νόημα της φιλοξενίας και της λέξης «παρέα», ένιωσε την ομορφιά της απλότητας και εδραιώθηκε στη Θεσσαλονίκη. Μέσα από όλο αυτό το ταξίδι κέρδισε επάξια μια θέση στην καρδιά όλων όσων δοκίμασαν τις γεύσεις του και έγιναν κομμάτι της μεγάλης αυτής παρέας που θυμίζει αυθόρμητη γιορτή.

 

 

Και αυτή η γιορτή απλότητας, γενναιοδωρίας, γεύσης και αυθορμητισμού που προσφέρει το Μαμαλούκα και εμπερικλείεται στην φράση «ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ», μετατρέπεται σε κάτι νέο. Το ταξίδι όλων αυτών των χρόνων, οι εμπειρίες, τα λάθη, οι καλές και οι κακές στιγμές που υπήρξαν οδήγησαν σε αυτό το μεγάλο βήμα που γίνεται σήμερα.

 

Μαμαλούκα: H νέα εποχή

 

Το Μαμαλούκα μεγαλώνει, εξελίσσεται και χαράσσει τη δική του πορεία προς μια νέα εποχή. Γιατί εδώ ο χρόνος κυλά δημιουργικά και αυτό που μετρά στο τέλος της ημέρας είναι η σύνδεση διαφορετικών ανθρώπων και συναισθημάτων με κοινό παρονομαστή το καλό και νόστιμο φαγητό.

 

Facebook / Instagram 

Οδηγός Γεύσης