Mailo's The Pasta Project: Αχνιστή φρέσκια πάστα μέσα σε ένα κουτί

Ένα μικρό τσίμπημα ευτυχίας που ξεκινά από τη γεύση και παρασύρει όλες σου τις αισθήσεις.

The LiFO team, 22.10.2021 | 17:28

Λένε ότι η ευτυχία είναι κάτι σχετικό. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια συστατικά που μπορεί να σε οδηγήσουν όσο πιο κοντά της γίνεται. Αυτά τα συστατικά χωράνε μέσα σε ένα κουτί με το χαρακτηριστικό λογότυπο του Mailo’s The Pasta Project.

 

Η γεύση της γνήσιας ιταλικής pasta σε περιμένει αχνιστή μόλις ανοίξεις το καπάκι ενός Mailo’s Box, για να σου θυμίσει πως αυτή η γεύση συνδέεται με την απόλυτη ικανοποίηση. Εδώ θα βρεις τρία διαφορετικά είδη ζυμαρικών, όλα φτιαγμένα από βιολογικό ιταλικό σιμιγδάλι, που γίνονται βάση μιας σειρά από signature συνταγών. Εσύ επιλέγεις ανάμεσα σε rigatoni, casarecce και campanelle και τα συνδυάζεις με τη σάλτσα που θέλεις από ένα μενού που πατάει με το ένα πόδι στα στενά της Ιταλίας και με το άλλο σε γειτονιές της Αθήνας και της Κύπρου. 

 

Στα must try η carbonara με κρέμα παρμεζάνας και τραγανό μπέικον που απογειώνεται όταν προσθέσεις καραμελωμένα κρεμμύδια και το καυτερό chili oil, που την κάνει ακαταμάχητη. Ανάμεσα στις προτάσεις θα συναντήσεις συνταγές με Philadelphia, που τιμούν τη νέα συνεργασία του Mailo’s με το γνωστό τυρί κρέμα. (Μην παραλείψεις να γευτείς τη Philadelphia Chicken.) 

 

Mailo's The Pasta Project: Αχνιστή φρέσκια πάστα μέσα σε ένα κουτί

 

Στο Mailo’s The Pasta Project όλα τα υλικά φέρουν την υπογραφή της ανώτερης ποιότητας κι αυτό φαίνεται από την καταγωγή τους. Ελληνικά κρέατα, ιταλική παρμεζάνα και γαλλική κρέμα γάλακτος συνδυάζονται σε συνταγές που μπορείς να γευτείς σε πέντε λεπτά. Είτε τις απολαύσεις στα τραπεζάκια του Mailo’s (παρακολουθώντας τη διαδικασία παρασκευής που θα σε μαγέψει!) είτε στον χώρο σου με delivery wolt ή take-away, μπορείς να είσαι σίγουρος ότι μόλις ανοίξεις το Mailo’s Box σε περιμένει ένα μικρό τσίμπημα ευτυχίας που ξεκινά από τη γεύση και παρασύρει όλες σου τις αισθήσεις.

 

 

Κολωνάκι, Περιστέρι, Ν. Σμύρνη, Χαλάνδρι, Κύπρος και σύντομα σε Μαρούσι και Γλυφάδα, Facebook: Mailo’s, Instagram: mailos_pasta 

Οδηγός Γεύσης