Όσο κι αν ακούγεται κλισέ, μπορείς να καταλάβεις πότε βρίσκεσαι σε έναν χώρο όπου οι άνθρωποι αγαπούν αυτό που κάνουν. Το βλέπεις στη ματιά τους, που είναι συγκεντρωμένη στη δουλειά, στο χαμόγελό τους, που κρύβει μια ανυπομονησία να μοιραστούν όσα έχουν ανακαλύψει, και, φυσικά, στην απλότητα όλης της ατμόσφαιρας που σε καλοδέχεται, όποιος κι αν είσαι και κυρίως όποιος κι αν είναι ο αγαπημένος σου καφές. 

 

Οι Θανάσης Τσότρας και Πέτρος Βιβλιοδέτης που βρίσκονται πίσω από το Kolor. εκφράζουν αυτήν τη φιλοσοφία και μάλιστα σε έναν χώρο λευκό, αφαιρετικό, όπου μιλούν από μόνες τους οι γεύσεις του καφέ. Οι κόκκοι που φτάνουν εδώ καβουρδίζονται εξαιρετικά για το συγκεκριμένο μαγαζί και αποτελούν επιλογές μέσα από τις οποίες μπορείς να έχεις ένα σταθερό αποτέλεσμα. Άλλωστε, είναι σημαντικό να ξέρεις ότι κάθε φορά θα πιεις έναν καλό καφέ και θα είναι το ίδιο γευστικός, χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις. 

 

Kolor.
Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/LIFO

 

Στον καφέ ροής θα απολαύσεις ένα blend από δύο διαφορετικές Βραζιλίες, ενώ οι single origin του Kolor. έρχονται από Αιθιοπία, Κόστα Ρίκα και Ελ Σαλβαδόρ προσφέροντας ισορροπημένα φλιτζάνια για να μπορείς κάθε φορά να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό. Κι αυτό πράγματι είναι κάτι που πρέπει να κάνεις, να αφεθείς σε μια μικρή γευσιγνωσία του καφέ που θα σε οδηγήσει σε νέα γευστικά μονοπάτια. Άλλωστε όλη η ομάδα είναι εδώ για να σε κατευθύνει και να μοιραστεί με τον καθένα τις γνώσεις και το πάθος της.

 

Εξαιρετικός και ο cold brew του Kolor. που προσφέρεται σε γυάλινο μπουκάλι για να μπορείς να τον πάρεις μαζί σου. Φυσικά, όλοι οι καφέδες βρίσκονται προς πώληση στο retail corner, ενώ σιγά-σιγά γίνονται τα πρώτα βήματα στη χονδρική, με συνεργασίες όπου πρωταγωνιστεί πάντα η αυθεντική αγάπη για τον καφέ.

 

Kolor.
Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/LIFO

 

Εμμανουήλ Μπενάκη 7, 210 3810017, FacebookInstagram

Οδηγός Γεύσης