Kleos Mastiha Spirit: Με ένα event έδωσε νέο νόημα στη μαστίχα

Το πρώτο luxury mastiha spirit, 3 cocktails, μια multi-sensory εμπειρία.

The LiFO team, 5.12.2022 | 18:37

Το πρώτο luxury mastiha spirit, 3 cocktails, μια multi-sensory εμπειρία. Ένα διαφορετικό event από την ομάδα του Kleos Mastiha Spirit βάλθηκε να αλλάξει για πάντα τον τρόπο που οι καλεσμένοι του αντιλαμβάνονται τη μαστίχα.

 

Kleos Mastiha Spirit The Event 10.11.2022
Kleos mastiha cocktail με Kastra Elión vodka, κρίταμο και κάπαρη

 

Διακεκριμμένοι δημοσιογράφοι, influencers, celebrities & industry insiders έδωσαν το παρόν στο διάσημο για τη mixology ταυτότητα του The Bar In Front Of The Bar στην Πετράκη στο κέντρο της Αθήνας. Το exclusive guest list είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τη founder & CEO του spirit, Effie Panagopoulos & να δοκιμάσει το KLEOS neat αλλα και σε 3 διαφορετικές cocktail εκδοχές. Πιο συγκεκριμένα, 3 ειδικά σχεδιασμένες συνταγές από τον βραβευμένο mixologist Άγγελο Μπάφα του top rated Soma bar στο Λονδίνο, συνδυάστηκαν με 3 διαφορετικές χώρες, ήχους και αρώματα που συνδέονταν με τη φιλοσοφία πίσω από κάθε δημιουργία και ενίσχυσαν τη συνολική εμπειρία.

 

Kleos Mastiha Spirit The Event 10.11.2022
Kleos Mastiha Spirit welcome drinks με βασιλικό και λεμόνι

 

Το Kleos δεν είναι τυχαία super premium προϊόν. Χρειάστηκαν περισσότερο από 9 χρόνια έρευνας και δοκιμών για να ολοκληρωθεί η συνταγή και είναι αποτέλεσμα διπλής απόσταξης με μαστιχέλαιο και δάκρυα μαστίχας και βάση το σιτάρι. Ξεκίνησε το ταξίδι του με ένα πολλά υποσχόμενο soft launch το καλοκαίρι του 2017 στη Μύκονο (σε Jackie O’ Beach, SantAnna, Nammos, Scorpios, Principote, Bill & Coo, Myconian Collection, Cavo Tagoo) και συνέχισε την επιτυχημένη πορεία του κατακτώντας, σε σύντομο σχετικά χρονικό διάστημα, την hard to get αμερικάνικη αγορά. Η παρουσία του σε 10 από τα top 50 bars του κόσμου (Connaught London, Dante, Dead Rabbit +more) και σε δημοφιλή καταστήματα οπως τα Whole Foods, Total Wine και BevMo επιβεβαιώνει την επιτυχία του ενώ το διεθνώς αναγνωρισμένο και έγκυρο Difford's Guide του έχει δώσει 5+ rating.

 

Kleos Mastiha Spirit The Event 10.11.2022
Ο pastry chef Γιάννης Τσιχλής του La Duree du Gout στο mastiha inspired dessert bar του event

 

www.drinkkleos.com

@drinkkleos

#earnyourkleos

 

Οδηγός Γεύσης