Kick

Η κλοτσιά που χρειαζόμαστε για να ανακαλύψουμε την όμορφη πλευρά του κέντρου της Αθήνας.

Το Kick ονομάστηκε έτσι λόγω των τεχνικών δυσκολιών που «κλοτσούσαν» στην κατασκευή του. Μετά από δύο χρόνια, όμως, η παρουσία του είναι σαφώς μια δημιουργική κλοτσιά στην άχρωμη καθημερινότητα και στην κουραστική επανάληψη της ρουτίνας.

 

Σκέψου μόνο το εξής: δεν μπορεί να έχεις περάσει από τη γειτονιά της Κυψέλης και να μη σου έχει τραβήξει το βλέμμα αυτό το hub που έχει γίνει στέκι διασκέδασης, τέχνης και εργασίας. Ο αφαιρετικός σχεδιασμός σού δίνει χώρο να αναπνεύσεις –ή, καλύτερα, να πάρεις βαθιά ανάσα– και να νιώσεις μέρος ενός σχεδίου όπου νέοι άνθρωποι συνδέονται για να δημιουργήσουν μια άλλη, πιο όμορφη, και σίγουρα πιο βιώσιμη πλευρά της Αθήνας.

 

Στο Kick θα απολαύσεις τα specialty χαρμάνια της Area51, θα αράξεις με τις ώρες διαβάζοντας ή θα μεταφέρεις τη δουλειά σου –οι πρίζες φτάνουν για όλους!– επιλέγοντας μια ατμόσφαιρα που σε εμπνέει ως χώρο εργασίας. 

 

Kick
Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/LIFO

 

Ψαγμένα brands –τα ρούχα Indiego Clothing είναι του Γιάννη Κωνστανταρίδη που βρίσκεται πίσω από το Kick–, design χρηστικά αντικείμενα και αξεσουάρ παρουσιάζονται με έναν τρόπο που ταιριάζει απόλυτα στην αισθητική του Kick, δημιουργώντας τη retail πλευρά του. 

 

Στο υπόγειο η τέχνη κάνει το δικό της statement με εκθέσεις νέων καλλιτεχνών ή συνεργασίες με γκαλερί της περιοχής. Άλλωστε, η λέξη συνεργασία είναι αυτή που πρωταγωνιστεί εδώ και αποδεικνύει ότι είναι ο μόνος τρόπος για να φτιάξεις κάτι πραγματικά διαφορετικό.

 

New entry για το Kick είναι το bakery που ετοιμάζεται ακριβώς απέναντι, ώστε να απολαμβάνεις όλες τις χειροποίητες λιχουδιές που ήδη έχεις αγαπήσει σε ένα σημείο με έξτρα τραπεζάκια και την ίδια φιλοσοφία σε όλο του το στήσιμο. Άλλη μια κλοτσιά από εκείνες που σε κάνουν να χαίρεσαι!

 

Kick
Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/LIFO

 

Σποράδων 26, Κυψέλη, 211 1190369 
Facebook, Instagram

Οδηγός Γεύσης