Το εστιατόριο Vezené ξανανοίγει τις Κυριακές

H ελληνική εκδοχή του Sunday roast με φαγητό στη θράκα, στη σούβλα και τον ξυλόφουρνο

The LiFO team, 26.11.2018 | 15:03

Τα κυριακάτικα μεσημέρια του Δεκεμβρίου το εστιατόριο Vezené θα είναι και φέτος, για 4η συνεχόμενη χρονιά, ανοιχτό προσφέροντας την δική του εκδοχή στο «οικογενειακό» Sunday roast με ελληνικές γεύσεις, πιάτα που μοιράζονται στη μέση του τραπεζιού και έμφαση σε παραδοσιακές τεχνικές όπως αυτές του ξυλόφουρνου, της σούβλας και της θράκας.

 

Η έμπνευση του φετινού μενού προέρχεται από το μήνυμα της μαγειρικής απλότητας που πρόβαλε η σειρά του David Chang «Ugly Delicious» με προτάσεις όπως: ολόκληρο Prime Rib Roast, τηγανητό μπούτι χήνας, αρνάκι στο φούρνο με πατάτες, στάρι με κατσικάκι, τραγανό κοτόπουλο με φουά γκρά, τρούφες, πίτες με αυγά και jamon από wagyu και τέλος παντού χοντρά ζυμαρικά.

 

Οι θεματικές αυτές Κυριακές κλείνουν με το κλασικό πλέον Ari's Deal Closer, σε έκδοση ταρτ τατέν ενώ στο μπαρ θα  κυριαρχούν τα «φυσικά κρασιά», από οινοποιεία όπως ο Σκλάβος της Κεφαλονιάς και ο Τάτσης.

 

Το εστιατόριο Vezené ξανανοίγει τις Κυριακές
Η έμπνευση του φετινού μενού προέρχεται από το μήνυμα της μαγειρικής απλότητας της σειράς του David Chang «Ugly Delicious».

 

Το εστιατόριο Vezené ξανανοίγει τις Κυριακές
Το κλασικό πλέον Ari's Deal Closer.

 

Info
Ώρες Λειτουργίας: Κυριακή, 13:00-18:00 (Το βράδυ κλειστά).

Κρατήσεις: +302107232002, [email protected]

Το εστιατόριο θα λειτουργήσει παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς με ειδικά μενού δείπνου για την κάθε περίσταση, ενώ θα παραμείνει κλειστό 25 Δεκεμβρίου και 1 Ιανουαρίου.

 

Οδηγός Γεύσης