ADVERTORIAL

 

Τα τραπέζια πάντα με άγχωναν. Ή μάλλον τα «τραπεζώματα», για να είμαι πιο σαφής. Είναι ωραίο να καλείς αγαπημένους σου ανθρώπους στο σπίτι για φαγητό, αλλά η απάντηση στο «τι φαγητό φτιάχνεις τώρα;» κρύβει πάντα ένα μικρό άγχος, ειδικά όταν πρέπει να συνδυάσεις μητέρα που νηστεύει –μονίμως–, αδερφό που κάνει πρωταθλητισμό, κουνιάδα που πάντα ακολουθεί αυστηρή δίαιτα, άντρα κουνιάδας που, ως πωρωμένος γιόγκι, ακολουθεί vegan διατροφή, σύζυγο λάτρη του κρέατος και παιδιά που έχουν τις δικές τους παραξενιές.

 

Σε αυτό το τραπέζι χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από μαγείρεμα. Χρειάζεσαι διπλωματική εκεχειρία σε μορφή μενού ώστε να τους ικανοποιήσεις όλους, χωρίς φυσικά να περάσεις στην κουζίνα ατελείωτες ώρες για να ετοιμάσεις 2-3 διαφορετικές επιλογές. Πριν από καιρό θα απέφευγα εντελώς μια τέτοια μάζωξη γιατί, εντάξει, όσο καλή διάθεση κι αν έχεις, δεν ρισκάρεις να μείνει κάποιος νηστικός ή ανικανοποίητος. Αλλά τώρα υπάρχει μια συνταγή που ικανοποιεί τη δίαιτα, τη vegan διατροφή, τη νηστεία, την υγιεινή άποψη, ακόμα και την ανάγκη για γεύμα υψηλής πρωτεϊνικής αξίας που έχει ένας αθλητής, ενώ ταυτόχρονα η γεύση παραμένει πεντανόστιμη, γοητεύοντας ακόμα και έναν ορκισμένο κρεατοφάγο. Για την ακρίβεια, οι συνταγές είναι πολλές, αλλά η λύση είναι μία και λέγεται Mega Meatless, αποτελώντας πολύ απλά την ελληνική απάντηση στην plant based διατροφή. 

 

 

Ο κόσμος των Mega Meatless είναι μια εναλλακτική πρόταση που, πάνω απ’ όλα, εξυμνεί την υγιεινή διατροφή, δημιουργεί νέες συνήθειες και ταυτόχρονα σέβεται τους φυσικούς πόρους, φέρνοντας στο οικογενειακό κάλεσμα μια άποψη που θα ενθουσιάσει όλους (κάτι σαν οικιακή κοινωνική ευθύνη). Μια σειρά από προϊόντα που αποτελούνται από όσπρια, χωρίς σόγια, χωρίς γλουτένη και με χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες, αλάτι και λιπαρά. Υγεία, διατροφή και γεύση δηλαδή, σε ένα πιάτο που υπερήφανα θα προσφέρω στην κουνιάδα μου, χωρίς να της χαλάω τη διατροφή, και στη μητέρα μου, που δεν σπάει τη  νηστεία της για κανέναν λόγο.

 

Τα Mega Meatless, εκτός του ότι είναι πεντανόστιμα, έχουν υψηλό ποσοστό πρωτεΐνης  –ο αδελφούλης αθλητής θα το εκτιμήσει δεόντως–, ενώ τα κορεσμένα λιπαρά είναι σχεδόν ανύπαρκτα, κι αυτό το εκτιμώ εγώ για τα παιδιά μου. Τα προϊόντα είναι ενισχυμένα με βασικές βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και μέταλλα, ώστε να προσφέρουν ποσοστό σιδήρου εφάμιλλο με εκείνο μιας μερίδας κόκκινου κρέατος αλλά και διπλάσιο ποσοστό φωσφόρου σε σχέση με το κρέας! Τι άλλο θα μπορούσα να ζητήσω ως μαμά και οικοδέσποινα σε ένα τραπέζι με καλεσμένους που είναι λες και έχουν βγει από θεατρικό του Ιονέσκο;

 

Ένα οικογενειακό τραπέζι με plant-based menu
Ο κόσμος των Mega Meatless είναι μια εναλλακτική πρόταση που, πάνω απ’ όλα, εξυμνεί την υγιεινή διατροφή, δημιουργεί νέες συνήθειες και ταυτόχρονα σέβεται τους φυσικούς πόρους

 

Κι όμως, υπάρχει κάτι και το βρίσκω σε όλα τα προϊόντα Mega Meatless: η ταχύτητα και η ευκολία που προσφέρουν, καταργώντας τις ώρες μέσα στην κουζίνα. Μέσα σε λίγα λεπτά μπορείς να δημιουργήσεις μια σειρά από συνταγές που θα εκπλήξουν με τη νοστιμιά τους, τη θρεπτική τους αξία και την άποψή τους για μια νέα στάση ζωής. Όσο για το μενού του τραπεζιού, αυτό χωράει όλες τις επιλογές, ώστε να διαλέξει ο καθένας αυτό που του ταιριάζει καλύτερα.

 

Όλα τα Mega Meatless φτιάχνονται από τα πιο αγνά υλικά και η υψηλή τους ποιότητα είναι αδιαπραγμάτευτη. Ακριβώς αυτή την ποιότητα θέλεις να έχει κάθε γεύμα που προσφέρεις στους δικούς σου, μόνο που δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις πολύ για να την πετύχεις. Τα Mega Meatless έχουν κάνει όλη τη δουλειά για σένα, και μάλιστα άψογα. Το μόνο που μένει είναι τραπεζομάντιλο, σερβίτσια κι ένα χαμογελαστό «καλωσήρθατε» στους καλεσμένους, που βγαίνει αβίαστα. Αφού αυτό το τραπέζι θα έχει όλα όσα χρειάζεσαι για ένα απολαυστικό γεύμα εναλλακτικής διατροφής που ικανοποιεί τους πάντες και, πάνω απ’ όλους, εσένα.

 

yeeros

Mega Meatless Yeeros 

O πρώτος και μοναδικός plant based και soy free γύρος. Μια παγκόσμια καινοτομία που θα λατρέψουν όλοι, ακόμα και οι λάτρεις του κλασικού γύρου, αφού είναι πεντανόστιμος και λαχταριστός, προσφέροντας την απόλυτη υγιεινή απόλαυση. Συνοδεύεις με ψημένα πιτάκια και όποιος προλάβει.

 

souvlakiMega Meatless Souvlaki 

Άλλη μια παγκόσμια καινοτομία που θα σε κάνει να αναθεωρήσεις όσα ήξερες για το κλασικό σουβλάκι! 100% φυτικής προέλευσης από όσπρια υψηλής πρωτεϊνικής αξίας, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και αρωματικά βότανα που κάνουν τη γεύση του ακόμα πιο ακαταμάχητη για μικρούς και μεγάλους.

 

keftedakiaMega Meatless Keftedakia 

Γιαγιά, eat my dust! Τα παραδοσιακά κεφτεδάκια υποκλίνονται στην καινοτομία της Meatless εκδοχής τους. Λαχταριστά, αφράτα, φτιαγμένα από υλικά 100% φυτικής προέλευσης, τα Mega Meatless Keftedakia τρώγονται με το χέρι την ώρα που το πιάτο προσγειώνεται στο τραπέζι και εξαντλούνται πριν προλάβεις να σερβίρεις τη σαλάτα. 

 

burgerMega Meatless Burger 

Τα παιδιά ενθουσιάζονται και οι μεγάλοι κάνουν σαν παιδιά. Ζουμερό και λαχταριστό, το Mega Meatless Burger είναι τόσο νόστιμο όσο και υγιεινό!

 

Mega Meatless Falafel 

falafelΜια πρόταση που έρχεται από την αιγυπτιακή κουζίνα για να μαγέψει ακόμα και τους πιο δύσκολους καλεσμένους με την αυθεντική γεύση του. 

 

https://map.megameatless.com

Facebook, Instagram

 

Οδηγός Γεύσης