Το Dos Hermanos ετοιμάζει φιέστα για την Μέρα της Ανεξαρτησίας του Μεξικού

Ο διαγωνισμός για το μεξικάνικο πάρτι του Dos Hermanos έχει ξεκινήσει

The LiFO team, 11.9.2018 | 11:58

Κάθε χρόνο στις 16 Σεπτεμβρίου το Μεξικό ξυπνάει με τον ήχο μιας καμπάνας πως μια από τις μεγαλύτερες γιορτές της χώρας αρχίζει.

 

Η Μέρα της Ανεξαρτησίας («Día de la Independencia») γιορτάζεται απ’ άκρη σ’ άκρη και ντύνει όλη τη χώρα στα χρώματα της μεξικάνικης σημαίας. Πολύχρωμα κομφετί πέφτουν από τον ουρανό, οι άνθρωποι χορεύουν στους δρόμους και όλα καταλήγουν σε μια τεράστια γιορτή με λαχταριστό φαγητό και άφθονο ποτό.

 

Για να ζήσεις αυτή τη μεγαλειώδη φιέστα όμως, δεν χρειάζεται να πας στο Μεξικό. Αρκεί να πας την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου στο Dos Hermanos.

 

Το Dos Hermanos ετοιμάζει φιέστα για την Μέρα της Ανεξαρτησίας του Μεξικού
Οι λιχουδιές θα είναι πληθωρικές ενώ το κλασικό cocktail, Paloma, θα έχει μόλις 5 ευρώ.

 

Ως το αυθεντικό μεξικάνικο το Dos Hermanos κάθε χρόνο διοργανώνει μια μεγάλη φιέστα για να γιορτάσει την Ημέρα Ανεξαρτησίας του Μεξικού. Στο «Independencia Salsa Party» Μεξικάνοι χορευτές με τις φορεσιές τους θα σας μάθουν τους παραδοσιακούς χορούς της πατρίδας τους, ο dj θα κρατάει δυνατά τον ρυθμό για πολύ χορό, οι λιχουδιές θα είναι πληθωρικές ενώ το κλασικό cocktail, Paloma, θα έχει μόλις 5 ευρώ.

 

Επίσης ένας τυχερός θα κερδίσει για το "Independencia Salsa Party" πλήρες γεύμα και cocktails για 4 άτομα. Πάρε μέρος στον διαγωνισμό εδώ.

 

 
Οδηγός Γεύσης