ADVERTORIAL

 

Ο παραλιακός δρόμος της Γλυφάδας, η οδός Διαδόχου Παύλου, είναι ίσως το πιο σημαντικό σημείο που ενώνει την Αθήνα με τη θάλασσα, εκεί όπου τελειώνει το άπειρο της πόλης και αρχίζει το απέραντο γαλάζιο του ελληνικού ορίζοντα. Σε εκείνο το σημείο όπου σκάει το κύμα και νιώθεις ότι παίρνει μαζί του όλη την πίεση της αστικής καθημερινότητας δημιουργήθηκε το Caretta, το πιο ταιριαστό all-day spot, για να φιλοξενήσει τις καλοκαιρινές σου επιθυμίες κάθε φορά που θέλεις να ξεφύγεις από τη ρουτίνα του αθηναϊκού καλοκαιριού.

 

Ο νέος χώρος δίνει και πάλι ζωή σε όλο τον παραλιακό δρόμο, καθώς παίρνει τη θέση του Ζέρβα –μέσα από ένα διαφορετικό concept– και παρουσιάζει μια ατμόσφαιρα άκρως εξωτική, λίγα μόλις χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της πόλης.

 

Caretta: Ένας δροσερός χώρος ζωντανεύει την παραλιακή της Γλυφάδας και αλλάζει το καλοκαίρι μας

 

Στο Caretta οι στιγμές της ξεκούρασης ξεκινούν από νωρίς το πρωί με τον αρωματικό καφέ και τις ιδιαίτερες γεύσεις πρωινού και brunch που θα βρεις στον κατάλογο. Οι γεύσεις της κουζίνας, εμπνευσμένες από τη μεσογειακή παράδοση και την ελληνική γαστρονομία, διανθίζονται με fusion επιρροές και συνεχίζονται όλη μέρα με ιδιαίτερα σνακ και beach bites αλλά και με ένα lunch menu εύκολο και οικείο όσο το ελληνικό καλοκαίρι. Το ίδιο προσεγμένος είναι και ο βραδινός κατάλογος, με τις ιδιαίτερες κοπές κρεάτων και τα ολόφρεσκα ψάρια να σε βάζουν σε ένα γευστικό δίλημμα.

 

Θα δοκιμάσεις οπωσδήποτε το σεβίτσε λαβράκι με κρέμα jalapenos και πουρέ γλυκοπατάτας αλλά και το καρπάτσιο με ψάρι ημέρας, τσίλι και αυγοτάραχο. Αν προτιμάς τις γεύσεις της στεριάς, θα σε ενθουσιάσει το καρπάτσιο μόσχου με κρέμα παρμεζάνας αλλά και το Vitello tonnato με κρέμα παρμεζάνας. Πέρα από τα ψάρια ημέρας που ψήνονται αριστοτεχνικά, είναι πολύ καλή επιλογή και τα πιάτα κρεάτων που βγαίνουν από τον ξυλόφουρνο και έχουν μια νοστιμιά μοναδική – φανταστική η Tomahawk από μοσχάρι Black Angus! Το μενού στο Caretta είναι μια ξενάγηση στη γαστρονομική παράδοση της Μεσογείου, όπου η γη και η θάλασσα συναντιούνται, και βασίζεται σε premium πρώτες ύλες που έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη γεύση.

 

 

Φυσικά, στο Caretta η απόλαυση μεταφράζεται και σε εμπνευσμένα signature cocktails που θα γευτείς από νωρίς, αραχτός στις άνετες ξαπλώστρες της παραλίας, ή μέχρι αργά σε όποια γωνιά του εξωτικού χώρου επιθυμείς. Τα events της Κυριακής θα σε τραβήξουν στην παραλιακή της Γλυφάδας για μια εμπειρία διασκέδασης από εκείνες που κάνουν το καλοκαίρι αξέχαστο. Άλλωστε το Caretta φτιάχτηκε ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο και το καταλαβαίνεις από την πρώτη στιγμή που περνάς την πόρτα του!

 

Διαδόχου Παύλου 42, 210 8942568, Γλυφάδα, Facebook: Caretta Athens, Instagram: caretta_athens

Οδηγός Γεύσης