Brunch με live jazz από αυτή την Κυριακή στο Μama Roux

Αυγά benedict, κλασικά pancake, κοκτέιλς και μουσική για το πιο χαλαρό πρωινό της εβδομάδας.

The LiFO team, 15.3.2019 | 12:15

To brunch εμφανίστηκε στη Ν.Υόρκη τη δεκαετία του 1930 ως μία νέα κυριακάτικη συνήθεια. Συνδέθηκε με την απόλυτη χαλάρωση, το αργοπορημένο ξύπνημα και τη γενικότερη αίσθηση του να μην κάνεις τίποτα! Το brunch δημιουργεί χαρά. Είναι ευχάριστο, κοινωνικό και διώχνει μακριά τις ανησυχίες της εβδομάδας.

 

Την ίδια στιγμή σου επιτρέπει να διασκεδάσεις περισσότερο το βράδυ του Σαββάτου χωρίς να χρειάζεται να ξυπνήσεις νωρίς την επόμενη ημέρα. Άλλωστε λέγεται ότι τα διάσημα Eggs Benedict ή το Bloody Mary δημιουργήθηκαν περισσότερο ως θεραπεία για το hangover..της προηγούμενης ημέρας.


Το Μama Roux, έφερε και καθιέρωσε το brunch στην Αθήνα το 2012 και αγαπήθηκε όσο καμία γαστρονομική τάση. Σημαίνει βόλτες στο κέντρο της πόλης, παρέα με φίλους, νόστιμο, comfort φαγητό, αυγά ιδανικά μαγειρεμένα, φρεσκοψημένα γλυκά και καλά cocktails, την πιο ωραία και χαλαρή ημέρα της εβδομάδας.

 

Brunch με live jazz από αυτή την Κυριακή στο Μama Roux
Bagel με lox.


Εδώ και 360 Κυριακές, το Μama Roux σερβίρει brunch. Στα ξύλινα χειροποίητα τραπέζια που απλώνονται στον πεζόδρομο της Αιόλου, σερβίρονται πιάτα με multi-ethnic επιρροές και έμπνευση από τα πρωινά όλου του κόσμου – πάντα με το γνωστό twist του Mama Roux – όπως Shakshuka, Huevos Rancheros, Philly Cheesesteak Sandwich και Breakfast Burrito.


Τα καθιερωμένα Eggs Benedict, εννοείται πως έχουν την τιμητική τους, σε 3 παραλλαγές με τα English muffin να φρεσκοψήνονται για κάθε παραγγελία. Φυσικά, από το menu δεν λείπουν τα Classic American Pancakes με αυθεντικό Maple Syrup και διάφορετικά toppings και συνδυασμούς ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς.

 

Brunch με live jazz από αυτή την Κυριακή στο Μama Roux
Huevos Rancheros

 

Brunch με live jazz από αυτή την Κυριακή στο Μama Roux
American Pancakes με αυθεντικό Maple Syrup και διάφορετικά topping.

 

Κι επειδή η εμπειρία του Brunch είναι μισή χωρίς Bloody Mary και Mimosas, στο Μama Roux, η λίστα των Sunday cocktails είναι μακριά.


Για το Μama Roux, Brunch σημαίνει Κυριακή κι επειδή η Κυριακή γίνεται ακόμα καλύτερη όταν υπάρχει μουσική, από αυτή την Κυριακή 17 Μαρτίου και για τις υπόλοιπες Κυριακές της άνοιξης, το Mama Roux θα φιλοξενεί μπάντες οι οποίες θα «ντύνουν» με jazz μουσικές την ωραιότερη ημέρα της εβδομάδας. Το πρώτο live, την Κυριακή 17 Μαρτίου θα έχει τους Sinatra with a Twist στις 14:30.


Info
Μama Roux
Αιόλου 48
Για κρατήσεις 213 0048382
Το Brunch menu σερβίρεται κάθε Κυριακή 12:00-18:00

Οδηγός Γεύσης