Αυτά είναι τα χριστουγεννιάτικα cocktails & bites του JuJu Bar & Restaurant

Γιορτινά ποτά και συνοδευτικά από το νέο bar/εστιατόριο του Divani Caravel

The LiFO team, 5.12.2018 | 12:18

Συμπληρώνοντας σχεδόν ένα μήνα λειτουργίας, το καινούργιο εστιατόριο-bar του ξενοδοχείου Divani Caravel μπαίνει στο κλίμα των γιορτών με ένα ειδικό μενού γεμάτο Signature Festive Cocktails & Bites.

 

Εμπνευσμένα cocktails, με έντονα αρώματα και εκλεκτά αποστάγματα, συνοδευόμενα από γευστικά bar bites, αποτελούν την τέλεια αφορμή για γιορτινές συναντήσεις με φίλους και συνεργάτες.

 

Αν σας αρέσει το ρούμι επιλέξτε το Xmas Blazer, ενώ το Holiday Spirit, θα σας βάλει για τα καλά στο κλίμα των ημερών, με gin, λικέρ κεράσι, γλυκές νότες γιασεμιού και βιολέτας.

 

Το εντυπωσιακό Red Velvet, αποτελεί το must του καταλόγου, με τα αρώματα από ρούμι, ρόδι, κανέλας και νότες από σαμπάνια, να κλέβουν τις εντυπώσεις. Για τα κρύα γιορτινά βράδια, επιλέξτε το Hot Spiced Wine Cocktail, με ξηρό κόκκινο κρασί, μπαχαρικά και πικρές αρωματικές νότες.

 

Μπορείτε να τα δοκιμάσετε ως early dinner cocktails, ή να τα συνοδεύσετε με τις χριστουγεννιάτικες γευστικές μπουκιές που δημιούργησε ο σεφ, όπως τα Espanadas με Κιμά, Τσένταρ και Πικάντικη Σάλτσα Τσίλι, τις Κροκέτες Πάπιας με Σάλτσα Hoisin Πορτοκαλιού και το Τάρταρ Χτενιού με Ταραμά Φινόκιο και Σέλερυ.

 

Αυτά είναι τα χριστουγεννιάτικα cocktails & bites του JuJu Bar & Restaurant

 

Info
Juju Bar & Restaurant, Divani Caravel, Λ.Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα
Για κρατήσεις: 2107207000
https://www.instagram.com/jujubarrestaurant/

Οδηγός Γεύσης