Αυτά είναι τα ανακαινισμένα Καφεκοπτεία Λουμίδη

Το κατάστημα σην Oμόνια ανακαινίστηκε και σας περιμένει να το επισκεφτείτε!

LIFOTEAM 27.9.2016 | 14:13

 

Το 1932 ιδρύθηκε το Καφεκοπτείο Λουμίδη στα Χαυτεία. 84 χρόνια μετά, στην ίδια ακριβώς θέση εγκαινιάζεται το ανακαινισμένο πλέον κατάστημα της Οικογένειας Λουμίδη, επί της οδού Αιόλου 106,  μέσα σε ένα ευχάριστοκαι οικογενειακό κλίμα χαράς και συγκίνσης.

 

Η Οικογενειακή Επιχείρηση Λουμίδη, η οποία ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στον χώρο του καφέ το 1920, γιόρτασε το άνοιγμα του ανακαινισμένου της καταστήματος σε μία ειδική εκδήλωση για δημοσιογράφους και bloggers. Οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν σε έναν ανανεωμένο χώρο, όπου η αίγλη του παλαιού καταστήματος ξαναζωντάνεψε σε ένα νέο, εντυπωσιακά διαμορφωμένο χώρο.

 

Αυτά είναι τα ανακαινισμένα Καφεκοπτεία Λουμίδη

 

Μέσα σε ένα ζεστό περιβάλλον, όπου οι αξίες παραμένουν διαχρονικά αναλλοίωτες, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις πιο εκλεκτές και αρωματικές ποικιλίες φρεσκοκομμένου καφέ. Από τη γευστική δοκιμή δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα πλούσια εδέσματα μέσα από μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων. Τα τραγανά βουτήματα, τα λαχταριστά λουκούμια, οι μαρμελάδες για όλα τα γούστα, τα γλυκά του κουταλιού ήταν μόνο μερικές από τις επιλογές που είχαν στη διάθεση τους οι παραβρισκόμενοι.

 

Την εκδήλωση χαιρέτησαν εκπρόσωποι της Δεύτερης και Τρίτης γενιάς της οικογένειας Λουμίδη, οι οποίοι αφού αναφέρθηκαν στην ιστορία της επί 96 ετών οικογενειακής επιχείρησης, καλωσόρισαν και ξενάγησαν τους καλεσμένους στο καφεκοπτείο. Παράλληλα συγχάρηκαν το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του καταστήματος και κλείνοντας τόνισαν πως το κατάστημα σταθμός στην ιστορία τους θα διατηρήσει ζωντανή την παράδοση, διαιωνίζοντας τα «Καφεκοπτεία Λουμίδη».

 

Αυτά είναι τα ανακαινισμένα Καφεκοπτεία Λουμίδη

 

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη αποτελούν μία Ελληνική Οικογενειακή Επιχείρηση, η οποία επί τρεις γενιές προσφέρει με το ίδιο πάθος και μεράκι τους πιο εκλεκτούς και αρωματικούς φρεσκοκομμένους καφέδες. Καφεκοπτεία Λουμίδη θα βρείτε σε Ομόνοια, Πειραιά, Μαρούσι, Καλλιθέα, Περιστέρι, Αγ. Δημήτριο, Θεσσαλονίκη, Καστοριά, Κατερίνη, Λάρισα & Χαλκίδα.