Tο νέο spot του σεφ Ηλία Σκουλά είναι πανέμορφο, σαν κοσμηματοπωλείο μεζέδων στην Belle Époque της Σμύρνης των αρχών του προηγούμενου αιώνα. Οι συνταγές του Ηλία Σκουλά ξεκουράζονταν για περίπου έναν αιώνα σε σκοτεινά ντουλάπια και σεντούκια. Τρώγοντας τους μεζέδες θα ακούτε από εστουντιαντίνες και όπερα μέχρι τους περίφημους σμυρναίικους αμανέδες των καφενείων της προκυμαίας, τα σερβίτσια του είναι βικτωριανά, από ακριβή πορσελάνη και το ούζο και το τσίπουρο σερβίρονται για πρώτη φορά σε κρυστάλλινο ποτήρι της σαμπάνιας.
Το Ark, πάνω ακριβώς στο κύμα, είναι ένας χώρος που έστησε με άποψη και γούστο ο δημιουργικός Απόλλωνας Παπαθεοχάρης. Έπιπλα design, φυτά που χαρίζουν εξωτική νότα, ανοιχτή κουζίνα με ξυλόφουρνο και μπροστά ένα τεράστιο μοναστηριακό τραπέζι από φυσικό ξύλο να κυριαρχεί. Ο Γιάννης Μπαξεβάνης είναι ο σεφ του εστιατορίου και με το φαγητό του σε ταξιδεύει στην ελληνική γη ορίζοντας τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα.