Στην καταπράσινη πλατεία Ελπίδας, οι σεφ Στέλιος Φαρφαράς και Δημήτρης Σούτσος, δημιούργησαν ένα χαλαρό gastropub προτείνοντας πιάτα- mix & match δημιουργικής ελληνικής και διεθνούς κουζίνας, βασισμένης στα φρέσκα εποχικά προϊόντα του τόπου μας και στη σύγχρονη γαστρονομία. Το μοσχάρι Oyster Blade (που λιώνει στο στόμα) με μανιτάρια, baby πατάτες και γκοργκοντζόλα και το αρνί με πουρέ αγκινάρας, σπαράγγια, πατάτα baby και σάλτσα κάππαρης είναι κάποιες από τις επιλογές που σου μένουν αξέχαστες.