H Βίκυ Περιστάνογλου, γευστιγνώστρια κρασιών, είχε όνειρο ένα παγωτατζίδικο, και μάλιστα στη γειτονιά της, όχι στο κέντρο της Αθήνας. Η εκπαίδευσή της στη Ρώμη πάνω στον τέχνη του παγωτού ήταν η αρχή για να πραγματοποιήσει το όνειρό της και η συνεργασία με τον Ιγκόρ Τσομλεκτσόγλου υπήρξε η βάση πάνω στην οποία γεννήθηκε το Μαραμπού. Εδώ θα βρεις κλασικό fior di latte, σοκολάτα αλλά και γεύσεις βασισμένες στο ελληνικό στοιχείο, όπως παγωτό ρυζόγαλο καθώς και μια συνταγή φτιαγμένη με μαύρη μπίρα από μικρή ελληνική ζυθοποιία.