Dos Hermanos: Ένα μεγάλο πάρτι για τη διάσημη στο Μεξικό «Μέρα των Νεκρών»

Κέρδισε γεύμα και cocktails για 4 άτομα και γιόρτασε το μεγαλύτερο θεματικό πάρτι της χρονιάς

Newsroom 30.10.2019 | 10:51

Την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου κάτι μαγικό θα συμβεί στο . Λίγο μετά τις 20:00 οι νεκροί θα συναντήσουν τους ζωντανούς για την πιο ανατρεπτική γιορτή του κόσμου. Η «Dia de Los Muertos» ή αλλιώς η «Μέρα των Νεκρών» είναι η σημαντικότερη γιορτή της μεξικάνικης κουλτούρας και έχει κηρυχτεί «Πολιτιστική Κληρονομιά της Ανθρωπότητας» από την UNESCO.

 

Οι άνθρωποι βάφονται σκελετοί και ενώνονται σε μια χορευτική πομπή ενώ χιλιάδες κεράκια φωτίζουν τον δρόμο των νεκρών καθώς η παράδοση λέει ότι για μία και μόνο μέρα μπορούν να περάσουν στον κόσμο των ζωντανών και να ξανασυναντήσουν τους αγαπημένους τους. Πρόκειται για μια πραγματικά εξωπραγματική γιορτή, αλλά για να τη ζήσεις δεν χρειάζεται να ταξιδέψεις έως την άλλη άκρη του κόσμου. Αρκεί να έρθεις στο Dos Hermanos και θα ζήσεις τη διάσημη αυτή φιέστα στο μεγαλύτερο θεματικό πάρτι της χρονιάς!

 

Live latin μουσική, face painting, μεξικάνικο χορευτικό show με παραδοσιακές στολές και χορευτές θα μας ξεσηκώσουν όλους στο πιο ζωντανό πάρτι της πόλης!

 

Λικνίσου στους live latin ρυθμούς, άσε τους χορευτές να σου δείξουν τα βήματα της salsa και απόλαυσε τα special of the day cocktails Los Muertos, Zombie & Kinky Margarita χαζεύοντας τους σκελετούς δίπλα σου. Όχι, δεν είναι μόνο ντεκόρ. Makeup artists θα βρίσκονται εδώ για να σου κάνουν face painting. Τα απολαυστικά μεξικάνικα πιάτα εννοείται ότι δεν θα λείπουν, ούτε όμως και η καλύτερη Margarita της πόλης με Premium Tequila Don Julio.

 

Άλλωστε μία φορά ζούμε. Ή μήπως όχι;

 

Dos Hermanos: Ένα μεγάλο πάρτι για τη διάσημη στο Μεξικό «Μέρα των Νεκρών»

 

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό και κέρδισε γεύμα και cocktails για 4 άτομα και γιόρτασε το μεγαλύτερο θεματικό πάρτι της χρονιάς!

 

Dos Hermanos Mexican Cuisine, Κυριαζή, 24 Κηφισιά Τ. 2108087906

www.doshermanos.gr

www.facebook.com/doshermanos.gr

www.instagram.com/doshermanos.gr

Οδηγός Διασκέδαση