Ωραία η χριστουγεννιάτικη θαλπωρή με τα λαμπάκια, το δέντρο, τους κουραμπιέδες και τη βασιλόπιτα, αλλά μήπως φέτος είναι η στιγμή να κάνεις κάτι διαφορετικό;

 

Το Athens Hall of Horrors θα σου χαρίσει μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη εμπειρία που θα θυμάσαι για καιρό!

 

Εξάλλου, το σκηνικό στο ισόγειο Sweet sCreams είναι άκρως γιορτινό και θα σε εντυπωσιάσει με τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Από εδώ θα ξεκινήσεις απολαμβάνοντας λαχταριστά γλυκά, πλούσια ροφήματα και homemade παγωτό ακόμα και μέσα στον χειμώνα για να προετοιμαστείς κατάλληλα, ώστε να συνεχίσεις στους επάνω ορόφους του Athens Hall of Horrors!

 

Athens Hall of Horrors
Εντυπωσιακά σκηνικά, ειδικά εφέ, τελευταίας τεχνολογίας props και animatronics αλλά και μια πλειάδα ηθοποιών που «πεθαίνουν» να σε γνωρίσουν σε μεταφέρουν σε μια νέα διάσταση και σου προσφέρουν μια αξέχαστη εμπειρία τρόμου! Φωτ.: Θάλεια Ιωάννου

 

Εντυπωσιακά σκηνικά, ειδικά εφέ, τελευταίας τεχνολογίας props και animatronics αλλά και μια πλειάδα ηθοποιών που «πεθαίνουν» να σε γνωρίσουν σε μεταφέρουν σε μια νέα διάσταση και σου προσφέρουν μια αξέχαστη εμπειρία τρόμου!

 

Το Athens Hall of Horrors είναι το νέο hot spot της πόλης ή μάλλον το νέο horror spot της πόλης που άνοιξε τις πόρτες του πριν από λίγους μήνες και από τότε έχουν «επιζήσει» χιλιάδες επισκέπτες! 

 

Το νεοκλασικό της Ερμού 99 στο Μοναστηράκι είναι το απόλυτα ρεαλιστικό σπίτι του τρόμου και υπόσχεται να κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει πιο δυνατά από ποτέ και την τρίχα σου να σηκωθεί κάγκελο. 

 

Athens Hall of Horrors
Το Athens Hall of Horrors είναι το νέο hot spot της πόλης ή μάλλον το νέο horror spot της πόλης που άνοιξε τις πόρτες του πριν από λίγους μήνες και από τότε έχουν «επιζήσει» χιλιάδες επισκέπτες!  Φωτ.: Θάλεια Ιωάννου

 

Φεύγοντας, μην ξεχάσεις να πάρεις τη φωτογραφία σου από την περιήγησή σου με τον τρόμο διαγραμμένο στο πρόσωπό σου και ένα από τα δεκάδες προϊόντα (καπέλα, μπλουζάκια, κούπες) που δεν θα σε αφήσουν να ξεχάσεις.

 

Οι πόρτες του Athens Hall of Horrors μένουν ανοιχτές  καθημερινά από τις 12 το μεσημέρι έως τις 12 τα μεσάνυχτα. Για να το βρεις, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τα ουρλιαχτά.

 

Ερμού 99, Μοναστηράκι, Αθήνα

Εισιτήρια στο www.athenshallofhorrors.gr ή απευθείας από το ταμείο 

Οδηγός Διασκέδαση