Θεσσαλονίκη: Αναβάλλονται προγραμματισμένες συναυλίες των καλοκαιρινών φεστιβάλ

Λόγω της πολιτικής επικαιρότητας

Newsroom, 29.6.2015 | 18:45

 

 

Μετά τις δέκα το βράδυ (λόγω των προγραμματισμένων κινητοποιήσεων των πολιτών) θα αρχίσει απόψε η προγραμματισμένη για τις 9 μ.μ. συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου στο θέατρο Δάσους της Θεσσαλονίκης, όπως διαβεβαιώνουν οι διοργανωτές (η συναυλία εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 1ου Φεστιβάλ Δάσους).

 

 

Αναβολή για το τέλος Ιουλίου έλαβε και η προγραμματισμένη (επίσης στο πλαίσιο του 1ου Φεστιβάλ Δάσους) για αύριο (Τρίτη) συναυλία των: Γιώργου Νταλάρα, Ελένης Βιτάλη και Γλυκερίας, ενώ, λόγω των πολιτικών εξελίξεων αναβάλλεται η συναυλία «Άγιος ο Έρωτας» των Γιώργου Ανδρέου, Τάνιας Τσανακλίδου, Ρίτας Αντωνοπούλου, Κορίνας Λεγάκη η οποία ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί την Τετάρτη 1η Ιουλίου στις 21.30 στη Μονή Λαζαριστών στο πλαίσιο του Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών.

 

 

Το φεστιβάλ Αμφίπολης, εξάλλου λόγω έκτακτων πολιτικών εξελίξεων, αναβάλλει τη συναυλία των Θάνου Μικρούτσικου, Αφροδίτης Μάνου και Γιάννη Κότσιρα που είχε προγραμματιστεί για την Παρασκευή 4 Ιουλίου στις 21.00 στο αρχαιολογικό πάρκο Αμφίπολης.