ADVERTORIAL

 

Το River Party επιστρέφει και είναι η 43η φορά που αυτό το φανταστικό καλοκαιρινό event θα μας προσφέρει στιγμές γεμάτες από μουσική σε ένα απίστευτο τοπίο στο Νεστόριο Καστοριάς. Αν μέχρι τώρα έχεις ζηλέψει βλέποντας τις φωτογραφίες από το μεγαλύτερο κατασκηνωτικό-μουσικό φεστιβάλ της χώρας που έγινε θεσμός, φέτος είναι η στιγμή να συμμετάσχεις στην αξέχαστη αυτή εμπειρία. 

 

Το line-up του River Party περιλαμβάνει και φέτος κάποια από τα πιο σημαντικά ονόματα της ελληνικής σκηνής και ολοκληρώθηκε με την ανακοίνωση της  Έλενας Παπαρίζου. Η αγαπημένη pop star μάς δίνει ραντεβού στο ποτάμι μαζί με πολλούς ακόμα μεγάλους καλλιτέχνες.

 

Την Πέμπτη, στις 3 Αυγούστου, θα απολαύσουμε τους Χατζηφραγκέτα, 1.000Mods, Bad Movies, Panx Romana και Joey. Την Παρασκευή, 4 Αυγούστου, στη σκηνή του River Party θα ανέβουν οι Ματούλα Ζαμάνη, Locomondo, Κοινoί Θνητοί, Στίχοιμα, Vagina Lips. Ακολουθούν το Σάββατο 5 Αυγούστου, οι Νατάσσα Μποφίλιου, Φοίβος Δεληβοριάς, Dani Gambino και Dj The Boy και Mazoha, ενώ την Κυριακή 6 Αυγούστου το πάρτι ολοκληρώνεται με τους Έλενα Παπαρίζου, Μικρό Κλέφτη x Tsaki, Walkman, Κούπες και Τάκι Τsan με guests Bue & Got. 

 

River Party

 

Στον φετινό διαγωνισμό του River Party επιλέχθηκαν 14 μουσικά σχήματα από διάφορα μέρη όλης της χώρας που δήλωσαν ενδιαφέρον. Οι φιναλίστ διεκδικούν ως έπαθλο μια θέση στην κεντρική σκηνή του River Party - Reboot το Σάββατο 5 Αυγούστου. 

 

Το ατελείωτο πάρτι συνεχίζεται και εκτός των live, με τον Μιχάλη Χωρινό (Comedy Masters), γνωστό σε όλους ως Sotirakis The Hustla, να παίρνει καθημερινά το μικρόφωνο και να δίνει το δικό του ρεσιτάλ.

 

Από τις 3 έως τις 6 Αυγούστου το μοναδικό River Party έρχεται για να μας θυμίσει τη χαρά τού να κοιμάσαι μέσα στη φύση και να απολαμβάνεις κάθε στιγμή μακριά από την καθημερινότητα. Το Νεστόριο Καστοριάς είναι και φέτος ο απόλυτος προορισμός που σου δίνει ραντεβού στο ποτάμι!

 

Facebook: River Party Nestorio

https://riverparty.net/

Οδηγός Μουσικής