Η Μ.Ι.Α., το κωλοδάχτυλο και η μήνυση

Τον Φεβρουάριο του 2012, η τηλεοπτική Αμερική είχε σοκαριστεί όταν η M.I.A. έκανε κωλοδάχτυλο επί σκηνής καθώς ερμήνευε ζωντανά πλάι στην Madonna για το Superbowl.

LIFOTEAM 20.9.2013 | 14:02

Τότε, η Madonna είχε γίνει έξαλλη επειδή της έκλεψε την παράσταση με αυτήν την χειρονομία και το FCC που διοργανώνει το event και το κανάλι NBC που το κάλυπτε διέδιδαν ότι θα κινηθούν νομικά εναντίον της. Όπως έγινε τελικά γνωστό πρόσφατα από το Hollywood Reporter, το NFL [η Αμερικάνικη Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου] πρόκειται να της ζητήσει 1.5 εκατομμύριο δολάρια και μια δημόσια απολογία. Η αιτιολογία είναι ότι με την προκλητική χειρονομία της δεν έδειξε κανένα σεβασμό στις αξίες που αντιπροσωπεύει το NFL και το Super Bowl και γενικά, προσβάλει την «ηθική» τους.

 

Η M.I.A. δεν μάσησε και ετοιμάζει την απάντηση της μέσω των δικηγόρων της. Ο Howard King που την εκπροσωπεί δήλωσε ότι ετοιμάζουν μια ολική επίθεση εναντίον του NFL για να ξεσκεπάσουν τις «ηθικές αξίες» που υποτίθεται ότι πρεσβεύει και θα βασιστούν πάνω σε μαρτυρίες από το κοινό!?!

 

Με λίγα λόγια να αγαπιόμαστε το καινούργιο της άλμπουμ θα κυκλοφορήσει σε λιγότερο από ένα μήνα και αυτή είναι η καλύτερη διαφήμιση που μπορούσε να της τύχει!

 

Η επίμαχη χειρονομία λίγο μετά το 7.50. Η αντίδραση του κάμεραμάν είναι όλα τα λεφτά!

 

 

via Fact