Day of the dead party

Η καθιερωμένη πλέον ετήσια εκδήλωση γίνεται στο Θριξ Mix με πολλά δρώμενα, μουσική, street art και live εμφάνιση των Nightstalker!

LIFOTEAM 23.9.2016 | 13:14

 

Το Θριξ Mix μετράει ήδη 16 χρόνια με κεντρικό άξονα δράσης την δημιουργική κομμωτική ενώ τα τελευταία 2 δραστηριοποιείται και στο χώρο του tattoo & piercing στον νέο διαμορφωμένο 2ο όροφο.

 

Tην Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016  στον προαύλιο χώρο του γίνεται το δεύτερο παρτι με θεμα "Day of the dead". Πρόκειται για την 5η κατά σειρά εκδήλωση που διοργανώνει η ομάδα του κασταστήματος που θέλει να αναδείξει με αυτό το τρόπο ό,τι έχει πετύχει στα χρόνια λειτουργίας του στον τομέα της κομμωτικής στην αρχή αλλά και του tattoo & piercing  με τη σταθερούς αλλά και τους νέους πελάτες.

 

Το πάρτι αναμένεται να ξεπεράσει σε επιτυχία τη πρώτη "Day of the dead" μέρα που γιόρτασαν πάνω από 700 άτομα. Φέτος το πρόγραμμα περιλαμβάνει ζωντανή μουσική και διάφορα άλλα δρώμενα, όπως video προβολές, χορευτικά, graffiti, piercing, μακιγιάζ , dj set, καθώς και τοπικές μπάντες που θα συμπληρώσουν τη μουσική βραδιά με αποκορύφωμα της βραδιάς η live εμφάνιση των Nightstalker!

 

Day of the dead party

 

Nightstalker : Τα τελευταία είκοσιπέντε χρόνια έχουν αποδείξει ότι δίκαια είναι το κορυφαίο ελληνικό συγκρότημα στο χώρο του stoner rock. Με το τραγούδι τους "Children of the sun" να έχει πάνω από 2 εκατομμύρια views στο Youtube, αποτελούν μία από τις πλέον ιστορικές, σημαντικές και συνεπείς ελληνικές rock μπάντες. Τα live τους έχουν το χαρακτήρα ενος ροκ πάρτυ και σε συνδυασμό με τη χημεία που αναπτύσσεται ανάμεσα τους και το κοινό, υπάρχουν στιγμές με απίστευτη μαγική ενέργεια και χημεία. Ήρθε η ώρα να τους δει και από κοντά το φανατικό κοινό σε όλη την Κρήτη. Nightstalker: www.nightstalkerband.com

 

'Ολα τα έσοδα της εκδήλωσης θα δοθούν στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας παιδιών με αναπηρία.

25/9 Κυριακή 6.00μ.μ. - 11.00μ.μ. Θρι Μix: Μιλάτου 21, Ηράκλειο