Το φαινόμενο Bolivar Beach Bar φέτος κλείνει 18 χρόνια παρουσίας στην αθηναϊκή νύχτα και μας εκπλήσσει ξανά με το εκρηκτικό line-up του, ανεβάζοντας τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Γιατί φαινόμενο; Η απάντηση είναι πολυδιάστατη, όπως και ο χαρακτήρας του.

 

Ο σημαντικότερος λόγος να το επισκεφθείς είναι επειδή πρόκειται για ένα από τα μαγαζιά της αθηναϊκής Ριβιέρας που ανταποκρίνεται σε κάθε προσδοκία, αφήνοντας ικανοποιημένο ακόμα και το πιο απαιτητικό κοινό. Στο «νησί» στην Ακτή του Ήλιου η μέρα ξεκινάει με γευστικό πρωινό, φρέσκους χυμούς και healthy snacks, ήλιο και βουτιές. Αν, πάλι, θέλεις να συνδυάσεις δουλειά και χαλάρωση, σου δίνει τη δυνατότητα του «office for today», δουλεύοντας στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο workspace, ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνεις τη θέα και το μαγικό περιβάλλον. Οι πιο αθλητικοί τύποι θα απολαύσουν το water park κάνοντας sup, κανό ή παίζοντας στα φουσκωτά.

 

Σε ό,τι αφορά το εστιατόριο, είτε για επίσημο γεύμα και δείπνο είτε για κάτι ελαφρύ κατά τη διάρκεια του μπάνιου σου, οι επιλογές είναι πολλές και όλες εκλεκτές: μεσογειακές γεύσεις με ευρωπαϊκές γκουρμέ πινελιές όπως λιγκουίνι γαρίδας ή αστακού αλλά και πιάτα όπως Black Angus burger. Το Bolivar όμως φέτος μας επιφύλασσε άλλη μια έκπληξη, τον νέο του πριβέ χώρο με ιαματικό καταρράκτη, ντουζιέρες με την επιλογή ζεστού-κρύου κ.ά., προσφέροντας μια πολυτέλεια της υψηλής αισθητικής. 

 

Bolivar: To beach club που έκανε την Αθήνα Ibiza

 

Το club αποτελεί εδώ και καιρό σημείο αναφοράς, έχοντας φιλοξενήσει τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς ηλεκτρονικής μουσικής. Αυτό το καλοκαίρι δεν ξέρουμε τι να πρωτοδιαλέξουμε, αφού το πρόγραμμα ξεπερνά κάθε προσδοκία.

 

Ο Ιούλιος ξεκινάει δυναμικά με Faithless DJ Set (Sister Bliss) την Παρασκευή 1/7. Το Σάββατο 2/7 έρχεται ο Adriatique-new age classic, ένα αναγνωρισμένο πλέον όνομα στη melodic techno. Την Παρασκευή 8/7 θα δούμε τον Boris Brejcha, τον διασημότερο μασκοφόρο της dance με τα απανωτά sold out. Το Σάββατο 9/7 ο superstar Guy Gerber, ο βραβευμένος electronic live performer Recondite, οι Woo York live που γνωρίσαμε από τις παραγωγές τους στην αξεπέραστη Αfterlife και η ταχύτατα ανερχόμενη και πλέον περιζήτητη Layla Benitez μοιράζονται τα decks του Bolivar. Θα ακολουθήσουν στις 16/7 η Nina Kraviz, το φαινόμενο της techno σκηνής, στις 22/7 ο Maceo Plex, ο σκοτεινός ιππότης της dance electronica, και στις 29/7 οι Vini Vici & Infected Mushroom σε ένα από τα πιο massive events του φετινού καλοκαιριού. Ο μήνας κλείνει με Deborah de Luca στις 30/7, γνωστή για το πάθος και την ισχυρή της προσωπικότητα στα decks. Στις 6/8 θα απολαύσουμε τον λατρεμένο master της house Dennis Ferrer και στις 26/8 ο Damian Lazarus θα έρθει για πρώτη φορά στο Bolivar. Ενδιαμέσως αναμένονται κι άλλα ονόματα και events-έκπληξη. Ανυπομονούμε να τα δούμε όλα!

 

Λεωφ. Ποσειδώνος, Άλιμος 174 55, 697 036 7684, www.bolivar.grFacebook: Bolivar Beach Bar, Instagram: bolivarbeachbar

 

Οδηγός Μουσικής