4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LIFO.gr

LIFOTEAM 25.3.2016 | 14:13

 


Και άλλη 1 για την Παρασκευή!

 

4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Doric feat.Valisia Odell Live//The Test Flight Session

 

4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο


Doric είναι το solo project του Στάθη Λεοντιάδη (γνωστός ως μέλος των Human Puppets, Exetix, Plexiglas,κ.α.). Ασχολείται με την new wave μουσική από το 1996, με ιδιαίτερη αγάπη και εξειδίκευση στα αναλογικά όργανα και την μεθοδολογία της late 70's / early 80's ηλεκτρονικής σκηνής. Στο σετ θα συμμετάσχει για δεύτερη φορα,μετα από εξαιρετικές κριτικές,η Valisia Odell,(Phoenix catscratch,Strawberry Pills,Father Breath),από τις πιο ταλαντούχες και ιδιαίτερες γυναικείες φωνές της σύχρονης,εναλλακτικής σκηνής.

 

 

25/3, 21:00, Boiler, Βλαχάβα 9, Μοναστηράκι, είσοδος: €3

 

 

 

RPTmeetsAthens

 

4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Με αφετηρία το Nancy της Γαλλίας, η κολεκτίβα RPT (Reaction Power Trio) διοργανώνει το φεστιβάλ που εξερευνά τον αυτοσχεδιασμό, την performance, την πειραματική μουσική, το hard listening, τον θόρυβο και άλλα μη κατηγοριοποιήσιμα live actions: video, sound installations, κολάζ, κείμενα, games, noise, drone, math-rock, παραδοσιακή μουσική, hardcore, folk, grind, free-jazz.

 


25-26/3, 21:00, Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων, Κύπρου 91Α & Σικίνου 35Α, Κυψέλη και Boiler,  Βλαχάβα 9, Μοναστηράκι, είσοδος ελεύθερη.

 

 

 

The Vacant Lots + Οι Χάροι

 

 

4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του νέου τους e.p, που ‘’ευλόγησε’’ ο Πατριάρχης της νεοψυχεδέλειας Anton Newcombe (BJM), οι Vacant Lots επιστρέφουν για μια νέα περιοδεία. Ένα χρόνο σχεδόν μετά τις επιτυχημένες τους εμφανίσεις στη χώρα μας, επισκέπτονται 6 πόλεις με σκοπό να μας δείξουν πως η μοντέρνα ποίηση συνδυάζεται με την παραδοσιακή rock n’ roll ζωή στο δρόμο .Συγχρόνως αποτελούν μία από τις καλύτερες προτάσεις για τη συνύπαρξη του psych με το punk attitude. Opening act: Οι Χάροι.

 

26/3, 21:00,  Death Disco, Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου, Ψυρρή, είσοδος: €10-13

 

 

 

Johnny Carbonaras

 

4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Surf και ψυχεδελικοί ήχοι από τους Johnny Carbonaras, που θα καταλάβουν τη σκηνή του Ρομάντσο. Το συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη πήρε το όνομά του από ένα κουβάρι μπερδεμένα καλώδια, δημιουργήθηκε το 2003 και έχει κυκλοφορήσει ένα LP, ενώ στις 27 Μαρτίου θα εμφανιστεί ζωντανά στην Αθήνα.


27/3, 21:00, Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια, είσοδος: €5.

 

Velvet Room

 

 

Τα Όρη και η Yorgia Karidi παίζουν ζωντανά στο στούντιο των Callas, ενώ ακολουθεί DJ set από τους DJ Lurie, Blue Lagoon και Σtella.


26/3, 21:30, Velvet Room, Μιλτιάδου 17, Μοναστηράκι, 4ος όροφος, είσοδος: €3.