Η Ιταλοπολωνικής καταγωγής ερμηνεύτρια Klaudia Delmer και ο τραγουδοποιός και τραγουδιστής Θοδωρής Κοτονιάς εμφανίζονται ζωντανά στον ιδιαίτερο χώρο της Αγγλικανικής εκκλησίας του Αγίου Παύλου με αφορμή την Μ. Εβδομάδα. Μαζί με τον κιθαρίστα Βασίλη Κετεντζόγλου θα παρουσιάσουν ελληνικές παραδοσιακές και έντεχνες συνθέσεις καθώς και τραγούδια από το ξένο ρεπερτόριο όπως “Elo hi ”, “Ave Maria” κ.ά.

 

Η Ιταλοπολωνικής καταγωγής ερμηνεύτρια Klaudia Delmer μεγάλωσε στην Ισπανία και, αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην κλασική μουσική στο Mannes College of Music της Νέας Υόρκης, ήρθε στην Ελλάδα. Μπήκε στην δισκογραφία με το πρώτο της solo album "Ainola". Υπήρξε συνιδρύτρια και καλλιτεχνική διευθύντρια (2006-2013) του Φεστιβάλ Πολιτισμικών Διαλόγων "Ίκαρος" στο νησί της Ικαρίας.

 

Στην Ελλάδα έχει εμφανιστεί σε γνωστά θέατρα και φεστιβάλ και έχει συνεργαστεί με κορυφαίους Έλληνες συνθέτες και μουσικούς, όπως ο Μίμης Πλέσσας, που έγραψε πρωτότυπη μουσική για το δεύτερο σόλο άλμπουμ της “La Mar – Δρόμοι της θάλασσας”. Έχει λάβει μέρος σε πολλές ηχογραφήσεις παραδοσιακής και έντεχνης ελληνικής μουσικής.

 

Ο τραγουδοποιός και τραγουδιστής Θοδωρής Κοτονιάς, ξεκίνησε τη δράση του λίγο πριν το 2000, καταθέτοντας ως σήμερα πολλά τραγούδια και δίσκους, όπως «Αποδοχή κληρονομιάς» (2003), «Περιμένοντας το Θείο» (2004), «Καλό ταξίδι» (2007) και  «Τα κλειδιά» (2014). Πολλά από τα τραγούδια του έχουν ήδη ταξιδέψει ραδιοφωνικά με μεγάλη επιτυχία, όπως το τραγούδι "Τα κλειδιά", από την συμμετοχή του Θοδωρή Κοτονιά στον τελικό των αγώνων τραγουδιού της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών το 2011. 

 

Έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους καλλιτέχνες, όπως οι Ψαραντώνης, Χάικ Γιαζιτζιάν, Γιώργος Νταλάρας, Μάνος Αχαλινωτόπουλος, Σοφία Παπάζογλου, Μελίνα Κανά, Γλυκερία, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Δημήτρης Ζερβουδάκης, ανάμεσα σε άλλους.