Το συγκρότημα που εμπνεύστηκε ο παραγωγός και τραγουδοποιός Martin Strathausen και το οποίο πλέον αποτελείται από μια ομάδα πολύ καλών μουσικών έρχονται στην Αθήνα προσφέροντας ένα μουσικό κοκτέιλ με διασκευές σε παλιά αγαπημένα τραγούδια. Οι Tape Five στις 14 Νοεμβρίου παίζουν στο GAZARTE.

Οι Tape Five μετρούν πλέον περισσότερες από 120 συμμετοχές σε compilations ανά τον κόσμο.

Στις συναυλίες τους ξεκινούν πάντα μουσικές και τραγούδια των Louis Armstrong, Gene Krupa, Josephine Baker, Benny Goodman και καταλήγουν σε ένα ατελείωτο Electro-swing πάρτυ.

 

 

 

 

Το πρώτο μέρος του τρίτου άλμπουμ των Tape Five με τίτλο "Tonight Josephine ! " είναι ένα ακόμη ρετρό - αφιέρωμα σε διάφορες πτυχές της μουσικής της δεκαετίας του '20.  Τα τραγούδια των Brenda Boykin, Iain Mackenzie, Henrik Wagner και Yuliet Topaz παρουσιάζονται με μία τελείως διαφορετική και σύγχρονη εκδοχή, που φέρνει πίσω σε εκείνον τον παλιό και αγαπημένο ήχο.  

Στο δεύτερο μέρος του δίσκου, υπάρχουν πιο χαλαροί τζαζ ήχοι, δοσμένοι από τον σημαντικό ερμηνευτή Iain Mackenzie.  Από το δίσκο τους δεν λείπουν remixes σε αγαπημένα τραγούδια της δεκαετίας του '80 παιγμένα με τον γνώριμο electro -swing τρόπο των Tape Five.

  

 

Τη βραδιά θα ανοίξουν οι Penny & The Swingin' Cats. Το μουσικό συγκρότημα που ξεκίνησε την πορεία του στα τέλη του 2009 και έκτοτε έχει πραγματοποιήσει πολυάριθμες ζωντανές εμφανίσεις σε Φεστιβάλ, μουσικές σκηνές και μπαρ της Αθήνας. Έχουν ήδη ηχογραφήσει την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά η οποία λέγεται «ΡΕΤΡΟ», ενώ τον Μάιο του 2013 δημιούργησαν την "Penny & The Great Big Band" η οποία απαρτίζεται από 20 μουσικούς. Έχουν εμφανιστεί με σημαντικότατους καλλιτέχνες, χαρακτηριστικότεροι των οποίων ο Parov Stelar, ο Marc Almond, η Imany και οι Puppini Sisters.

 

 

Ιnfo:

Gazarte, Βουτάδων 32-34, τηλ : 210-3460347

Ημερομηνία : 14/11

Ώρα έναρξης : 22.00. Doors Open : 21.00

Τιμές Εισιτηρίων:

Καθήμενοι Α' ζώνης : 25€ --- Καθήμενοι Β' ζώνης : 18€ --- Όρθιοι : 12€

Προπώληση εισητηρίων : www.gazarte.gr http://www.viva.gr

 

*****