Oι Sivert Hoyem, Anathema και Paradise Lost στο Rockwave Festival 2017

Μαζί τους και οι Cigarettes After Sex. Όλο το πρόγραμμα τον δύο ημερών όπως διαμορφώνεται με τις νέες προσθήκες.

LIFOTEAM 26.1.2017 | 18:47

 

 

Μόλις ανακοινώθηκαν και άλλα μεγάλα ονόματα για το φετινό Rockwave Festival από τη DiDi Music. Μαζί με τους Placebo και τους Evanescence έρχονται να προστεθούν οι Sivert Hoyem, οι Anathema οι Paradise Lost και οι Cigarettes After Sex.

 

Έτσι το Σάββατο 1 Ιουλίου θα εμφανιστούν οι Placebo, Sivert Hoyem, Cigarettes After Sex και The Last International Playboys ενώ την Κυριακή 2 Ιουλίου που είναι και η πιο μέταλ μέρα θα ανέβουν στην σκηνή οι Evanescence, οι Paradise Lost και οι Anathema.

 

Ο Sivert Hoyem δεν θέλει και πολλές συστάσεις. Αρκεί να πούμε ότι ο συμπαθής Νορβηγός έκανε πρόσφατα δυο sold-out εμφανίσεις στο Ηρώδειο. Η πρώτη φορά που είχε εμφανιστεί στην Αθήνα ήταν πριν 16 χρόνια με τους Madrugada και από τότε δεν μας ξεχνάει και έρχεται αρκετά τακτικά. Οι Cigarettes After Sex είναι μια νεοσύστατη μπάντα. Το συγκρότημα του Greg Gonzalez  έγινε γνωστό μέσα από το διαδίκτυο και αν και το συγκρότημα υπάρχει από το 2012 γνώρισε την επιτυχία 3 χρόνια μετά. Τέλος και οι Βρετανοί Paradise Lost και οι επίσης Βρετανοί Anathema είναι από τα πιο αγαπημένα metal συγκροτήματα του ελληνικού κοινού.

 

Ινφο:

Στην πρώτη φάση της προπώλησης (μέχρι 15.01.2017) τα εισιτήρια  θα κοστίζουν ανά ημέρα 33€. Στη δεύτερη φάση της προπώλησης η τιμή των εισιτηρίων ανά ημέρα θα διαμορφωθεί στα 39€. Στην τελική φάση της προπώλησης η τιμή εισιτηρίων ανά ημέρα θα διαμορφωθεί στα 42€. Στην πρώτη φάση της προπώλησης (μέχρι 15.01.2017) τα εισιτήρια διημέρου θα κοστίζουν 55€. Στη δεύτερη φάση της προπώλησης η τιμή των εισιτηρίων διημέρου θα διαμορφωθεί στα 65€. Στην τελική φάση της προπώλησης η τιμή εισιτηρίων διημέρου  θα διαμορφωθεί στα 70€. Τα εισιτήρια διακεκριμένης ζώνης, μπροστά στη σκηνή (Golden Standing Tickets) ανά ημέρα θα κοστίζουν 50€ V.I.P. εισιτήρια ανά ημέρα θα κοστίζουν 50€. Τα Golden Standing/ VIP εισιτήρια διημέρου θα κοστίζουν 85€

 

Ταμείο: Η τιμή εισιτηρίων ανά ημέρα θα διαμορφωθεί στα 45€. Η τιμή εισιτηρίων διημέρου θα διαμορφωθεί στα 75€

 

1-2/8,  TerraVibe Park, 37ο χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας.