Γιορτές στα Μονοπάτια

Ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία στα Ζαγοροχώρια διαθέτει, πέραν της άψογης φιλοξενίας του, και μια από τις καλύτερες, σπιτικές κουζίνες της περιοχής.

The LifO Team 20.12.2014 | 12:19

Γιορτές στα Μονοπάτια

 

Οποιαδήποτε μέρα και αν βρεθείτε στην περιοχή των Άνω Πεδινών, μια στάση στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Μονοπάτια επιβάλεται. Η ομάδα του εξαιρετικού  ξενώνα σερβίρει καθημερινά προσεγμένα πιάτα με βιολογικά υλικά που προέρχονται από τους παραγωγούς της περιοχής. Απλή, καλομαγειρεμένη κουζίνα που σχεδιάζεται με μεγάλη τέχνη και αγάπη γι’ αυτόν που θα τη δοκιμάσει. Μανιτάρια, άγρια χόρτα, γαλακτοκομικά και ζυμαρικά αλλά και ντόπια κρέατα που μαγειρεύονται ιδανικά με παραδοσιακές συνταγές και όχι μόνο.

 

 

Γιορτές στα Μονοπάτια

 

Γιορτές στα Μονοπάτια

 

Για όσους βρεθούν στην περιοχή τις μέρες των γιορτών τα Μονοπάτια ετοίμασαν δύο ξεχωριστά μενού για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά:

 

Το Χριστουγεννιάτικο μενού (55ευρώ ανά άτομο) περιλαμβάνει: Καπουτσίνο γλυκιάς κολοκύθας, τραχανά γκρατινέ με άγρια μανιτάρια και γραβιέρα, σπαγγέτι λαχανικών με ρόκα και κατσικίσιο τυρί, γαλοπούλα γεμιστή με πουρέ από κάστανο και σάλτσα από κόκκινο κρασί. Για επιδόρπιο μους σοκολάτα valhrona με κούλι από πορτοκάλι.

 

Το Πρωτοχρονιάτικο μενού (55ευρώ ανά άτομο) περιλαμβάνει: τηγανίτες από βρώμη με γλυκόξινη σάλτσα πορτοκαλιού, σούπα βελουτέ από άγρια μανιτάρια με κρέμα από γαλοτύρι, άγρια χόρτα με σάλτσα από ξυνόγαλο, φιλέτο μόσχου με κρούστα από σπανάκι και κονφί πορτοκαλιού με πουρέ γλυκοπατάτας. Για επιδόρπιο τραγανή φωλιά από μους γιαουρτιού και γλυκό του κουταλιού από ακακία.

 

Για περισσότερες πληροφορίες / κρατήσεις:  

 

 

Monopatia Resort

Άνω Πεδινά, Ιωάννινα Ζαγοροχώρια. 440 07

monopatiaresort.gr

Τηλ.: 2653 071116