Με την κρητική κουζίνα φλερτάρει το Βυζαντινό, το εστιατόριο του Hilton. Από τον μπουφέ του θα παρελάσουν όλα τα παραδοσιακά κρητικά εδέσματα.

 

Θα μοσχοβολήσει ο χώρος από τις μαραθόπιτες, τις λιμπιστικές σφακιανές πίτες, τα καλτσουνάκια, τον κλασικό ντάκο, μέχρι λαγό στιφάδο και γίδα κοκκινιστή. Όλα τα αγαπημένα φαγητά της Μεγαλονήσου θα κάνουν ντεμπούτο με τη συνοδεία τσικουδιάς από τις 18 έως τις 23 Νοεμβρίου.

 

Το Βυζαντινό κάνει στροφή στην ελληνική κουζίνα και στις παραδοσιακές γεύσεις από διάφορα μέρη της χώρας, ξεκινώντας με πρώτο γευστικό σταθμό την Κρήτη. Αναμένεται ένας ενδιαφέρων χειμώνας για το αθηναϊκό εστιατόριο, που μετά την κρητική κουζίνα έχει προγραμματίσει να μας φέρει κοντά στις γεύσεις της Πελοποννήσου, ενώ ακολουθεί και η πολίτικη κουζίνα.

 

Στον μεσογειακό μπουφέ φιγουράρουν πιάτα ελληνικά με ταυτότητα, όπως η φάβα με κάππαρη και καραμελωμένα κρεμμύδια, η σαλάτα με απάκι, η ρεβιθοσαλάτα, το αρνάκι κλέφτικο, η ψαρόσουπα, το χοιρινό με σέλινο, τα γιουβαρλάκια και ο μουσακάς. Είναι μια ωραία ευκαιρία να συστηθούν και οι ξένοι επισκέπτες με την ελληνική κουζίνα, που η γευστική της ανάμνηση θα τους κάνει να επιστρέφουν σε αυτή.